MarketShare splitst zich op in 2 aparte, gespecialiseerde, bedrijven.  
Om de klanten zo duidelijk mogelijk tegemoet te treden, en om met meer focus aan de ontwikkeling van de diverse disciplines binnen MarketShare te werken, is besloten om de takken CMS Advies en SEO Advies voortaan als 2 aparte bedrijven, MarketShare(CMS Advies ) en MarketBizz (SEO Advies) verder te laten gaan.

Juni 2008 :: MarketShare en MarketBizz splitsen zich op.
MarketShare, de vanouds bekende CMS selectie adviseur en Internet Match-Maker behoudt zijn naam en herpositioneert zich onder leiding van Hans van de Rakt, weer geheel als de onafhankelijke adviseur voor CMS selectie en implementatie,  Personeelsbemiddeling en Interim management. Content Management,  Match Making en CMS selectie trajecten
MarketBizz is de verzelfstandiging van de SEO tak en profileert zich nu als  het nieuwe zelfstandige Website Optimalisatie en Promotie bureau dat zich onder leiding van Rob Maas toelegt op alle aspecten van SEO, Website Promotie en Zoekmachine Marketing. Zoekmachine Optimalisatie, Positionering en Ranking
Voor de bestaande klanten van MarketShare en MarketBizz verandert er overigens niets, alle operationele zaken worden door de zelfde teams en met dezelfde toewijding en inzet uitgevoerd.
MarketBizz:  Ervaring telt in Marketing, én SEO. Oprichter en senior consultant Rob Maas is al sinds 1985 actief in Marketing en Communicatie. Als Marketing Manager bij verschillende industriële onderneming, en als account director en new-media consultant bij Hunterskill Howard te Eindhoven, kan Rob bogen op een enorme ervaring in de  diverse Mar-Com disciplines. Vanaf 2005 ontwikkelde en bestierde Rob Maas de Zoekmachine Marketing tak van MarketShare. Deze tak is dus met ingang van Juni 2008 het zelfstandige bedrijf MarketBizz geworden.
 
Onderscheidend vermogen. Als SEO specialist onderscheid MarketBizz zich vooral van de bestaande Zoekmachine Optimalisatie bedrijven door de zeer degelijke marketing achtergrond en de jarenlange praktijkervaring. Met deze praktijkervaring kan MarketBizz  uw Internet Optimalisatie en Promotie project  snel tot een succes maken, waarbij zowel op de werkvloer als op directie niveau gecommuniceerd kan worden. Daarnaast is MarketBizz ook prima in staat om uw complete online marketing plan te analyseren en u hier van vakkundige adviezen te voorzien.
De marketing en optimalisatie adviezen zijn, anders dan bij veel andere SEO bedrijven, zeer transparant. Zo laat MarketBizz  bij alle te ondernemen SEO acties zien wat er moet gebeuren en waarom. Op de website (www.MarketBizz.nl) treft u vele tools en tips aan die u, ook zonder  verdere bemoeienissen van MarketBizz, helpen uw website te optimaliseren.
 MarketBizz verzorgt ook workshops voor klanten die zelf een SEO afdeling willen opzetten of waar de marketing afdeling een uitbreiding van taken krijgt. In 3 a 4 dagdelen laten zij uw medewerkers dan kennismaken met de "achterkant" van zoekmachine optimalisatie.
Waarom kiezen voor MarketBizz? Als u wel wilt profiteren van alle mogelijkheden die Website en Zoekmachine Marketing te bieden hebben, maar als u zich daar voorlopig niet zelf in wilt specialiseren, of als uw organisatie (nog) niet groot genoeg is om een eigen SEO afdeling te dragen, is MarketBizz de ideale partner die kennis en kunde combineert met een royale praktijkervaring.
Interesse? Vraag meteen een gesprek aan, en profiteer zo snel mogelijk van de extra verkoopkracht en uw verbeterde positie in de zoekmachines.  
www.MarketBizz.nl, Rob Maas, [email protected] Tel: 06-42 567 459
AKTIE: Voor snelle beslissers is er de tijdelijke  MKB aanbieding waarbij u uw website al kunt laten optimaliseren l voor slechts 785 EUR