(Persbericht) Heerenveen, 25 augustus 2010.

Vandaag heeft robinbusscher.com professional meteo information zijn 13e werkgever op weerkundig gebied binnen gehaald.
Robin Busscher (18 jaar) begon 14 februari met zijn carriëre als media weerkundige bij radio Noordoostpolder, en vanaf dat moment is hij zijn netwerk flink gaan uitbreiden.

Inmiddels heeft Robin Busscher een netwerk van omroepen door vrijwel het hele land kunnen samenstellen.
Hiermee is Robin nu totaal 102 keer per maand te horen op de radio, en typt hij voor nieuwssites en de websites van omroepen 85 keer per maand een regionaal en/of landelijke weersverwachting.

Robin zijn interesse in de weerkunde onstond toen hij als 8 jarig jongentje met zijn opa de natuur in trok, en op die manier veel over de weerkunde en natuur leerde kennen.
Robin heeft zich vanaf dat moment erg in het ontstaan van meteorologische situaties verdiept, en zodoende op zijn 17e kunnen beginnen op de radio.

Robin Busscher richt zich ook op andere vakrichtingen in de entertainment branche, zoals voice overs, stemacteren maar ook is hij vrijwel elke zondag aanwezig in de studio van Holland Fm om daar zijn presentatie talent te kunnen uitbreiden.

Robin zijn droom is toch om in de toekomst landelijk (als) tv presentator door te gaan breken. Hij blijft daarom ook zeker doorgaan met zijn c.v. uitbreiden.