UTRECHT, 23 mei 2008 - Een eigen jurist voor een of twee dagen per week. Dat is voor veel organisaties een uitkomst. Begin dit jaar kwam het nieuwe netwerk LegallyYours op de markt met dit concept en het sloeg aan. Honderden juristen zijn inmiddels aangesloten bij LegallyYours.
Bedrijven en instellingen maken via LegallyYours gebruik van de mogelijkheid om vanaf één dag in de week een eigen jurist in huis te hebben. Dit concept biedt de gewenste flexibiliteit, maar biedt wel de zekerheid dat de zaken op juridisch terrein afdoende zijn geregeld. Immers, steeds meer bedrijven realiseren zich dat er zonder juridische expertise te grote risico's worden gelopen.

Veel werk
Grote organisaties hebben niet voor niets hun eigen juridische afdelingen. Zij willen geen onverwachte risico's en niet steeds afhankelijk zijn van dure derden. Het is een herkenbare trend dat er veel - vaak preventief - werk is voor goed ingevoerde juristen. Vroeger kwamen dergelijke kwesties (meestal na een conflict) terecht bij een advocaat. Nu zijn er de ervaren juristen van LegallyYours.

LegallyYours is zowel voor juristen als geïnteresseerde afnemers bereikbaar via http://www.legallyyours.nl

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

(noot voor de redactie - niet voor publicatie:)

Voor meer informatie over bovenstaand persbericht kunt u contact opnemen met mediawoordvoerder Bram Donkers, 06 53997056.