MeesPierson wil cliënten bedanken die langer dan tien jaar bij haar bankieren. De bank zocht naar een alternatief voor het gebruikelijke relatiegeschenk, en cliënten gaven aan liever een goed doel te steunen dan zelf iets te ontvangen. Onder het motto: Het Vermogen Om Te Delen selecteerde de bank vijf goede doelen en trok daarvoor 150.000 euro uit. De cliënten krijgen een boekje aangeboden waarin de vijf ondersteunde projecten worden beschreven. Ook krijgen zij vijf armbandjes, à©à©n voor elk goed doel, die de goede band symboliseren.  

De Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte Kind (NSGK) ontvangt een cheque van 30.000 euro van MeesPierson. In totaal krijgen vijf goede doelen een cheque overhandigd. Dat gebeurt op 20 mei tijdens een speciaal galaconcert in de Grote Kerk in Den Haag. 
 
De cheques worden uitgereikt door Ivo Hemelraad, Algemeen Directeur van MeesPierson Nederland, tijdens een galaconcert in de Grote Kerk in Den Haag. Namens de NSGK zullen voorzitter Harry Vissers, directeur Peter Schoof en ambassadeur Annemarie Postma de cheque in ontvangst nemen. 
 
De gift aan de NSGK is bestemd voor de NSGK Wigwamvakanties. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is het vaak onmogelijk om samen op vakantie te gaan: vakantiebestemmingen zijn niet toegankelijk, er is aangepast vervoer nodig en voor veel kinderen moet continu specialistische zorg aanwezig zijn. In de NSGK Wigwamvallei kunnen gehandicapte kinderen met hun ouders, broertjes en zusjes twee weken lang kamperen in een volledig aangepaste wigwamtent, onder begeleiding van vrijwilligers en zorgverleners.   
 
bron:NSGK