Nu je hebt besloten om je keuken helemaal te verbouwen, ga je een interessante tijd tegemoet. Hopelijk heb je veel tijd in de weekenden gereserveerd. Jij en je partner gaan ongetwijfeld veel showrooms op meubelboulevards bewonderen en daar inspiratie opdoen. Misschien maak je veel foto's van modelkeukens en bestel je ook een aantal catalogi om thuis samen door te spitten. Ook websites van keukenfabrikanten mogen op een bezoek van je rekenen. Vraag jezelf eens af hoe je overzicht gaat houden. Zou het niet mooi zijn als je alles wat je keuken nodig heeft op één moment kunt zien, in een overzichtelijk model? Dat is precies wat je krijgt met een keukenontwerp aan huis van HomeKeukens.

Hoeveel beslissingen moet je nemen voor je nieuwe keuken?

Een keukenontwerp aan huis, dat klinkt aanlokkelijk. Immers, nu moet je in feite hetzelfde doen, maar dan aan de hand van informatie en indrukken, verzameld in de loop van diverse bezoeken aan keukenwinkels. Wil je losse apparatuur, of toch liever een inbouwkeuken? Ga je uit van standaard maten of moet je keuken geheel op maat worden gebouwd? Hoe ga je je keuken indelen, voor welke materialen kies je en welke kleurcombinaties passen het beste bij de rest van je woning? Door je keukenruimte op te meten en een schematisch model van je droomkeuken te maken, kom je een heel eind. Zou het niet mooi zijn als iemand dit voor je zou doen? HomeKeukens doet dit, met zijn keukenontwerp aan huis.

Hoe werkt een keukenontwerp aan huis precies?

Hoe vaak heb je je keuken al verbouwd? Waarschijnlijk is dit op je vingers van één hand te tellen. Een ervaren keukenadviseur doet dit werk dagelijks. Adviseurs van HomeKeukens hebben veel ervaring met het inrichten van nieuwe keukens, in verschillende woonstijlen. Daardoor hebben ze veel parate kennis van keukenbenodigdheden, materialen en keukenapparatuur en kunnen ze je veel sneller een maatwerkaanbod doen. Bovendien hebben ze de beschikking over een laptop met een handige applicatie, waarmee ze terwijl je met ze overlegt, een 3D-model van je gewenste keuken kunnen maken. Nog even wat grote of kleine aanpassingen? Dat is zo geregeld, waar je bij zit. Twijfel je tussen verschillende keukeninrichtingen, kleuren of stijlen? Je keukenadviseur kan zo de verschillen laten zien in een overzichtelijk 3D totaalplaatje. Dat maakt het een stuk gemakkelijker om de juiste beslissing te nemen.

Hoe regel ik een keukenontwerp aan huis?

Een keukenontwerp aan huis is heel eenvoudig en snel te regelen. Je maakt een afspraak met HomeKeukens en je persoonlijke adviseur komt je opzoeken, op een tijd dat het jou het beste uitkomt. Als je eenmaal het model van je gewenste keuken hebt gezien en je akkoord gaat, zorgt HomeKeukens voor de bestelling en de levering van alle onderdelen. Is je bestelling geheel op voorraad, dan maakt je adviseur een afspraak om je keuken te bezorgen en te monteren. De ervaren monteurs van HomeKeukens zorgen voor montage en ruimen ook alle verpakkingsmaterialen weer op. Wanneer zij vertrokken zijn, kun je in principe je eerste maaltijd in je nieuwe keuken bereiden. Voor levering en montage krijg je geen extra kosten berekend.

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular