Een nog onbekende man heeft een meisje van 11 jaar lastiggevallen. De politie stelt een onderzoek in naar het incident. Op dinsdag 17 oktober 2006 tijdens de middagpauze vond het incident plaats op de kruising Noordendijk/Oranjelaan in Dordrecht. Het meisje wachtte voor de verkeerslichten op de Oranjelaan en wilde rechtdoor rijden in de richting van de Stooplaan. Plotseling pakte de verdachte haar vast en trok de 11-jarige van haar fiets. Deze viel.

De onbekende man probeerde ook nog haar fiets te pakken. Het vermoeden bestaat dat de verdachte de fiets wilde stelen. Toen het meisje gilde liet de man los en liep weg in de richting van de Groenedijk. Haar belager was ongeveer 39 jaar en had glad haar met inhammen en een stoppelbaard. Hij droeg een zwart/bruin jack en een spijkerbroek.

Volgens het meisje passeerde haar tijdens het incident een fietsster en stonden er diverse auto's stil bij de verkeerslichten. Deze fietsster of andere getuigen die iets zagen of weten van het incident kunnen telefonisch contact opnemen met het wijkteam Dordrecht-Centrum van de politie via het nummer 0900-8844 (lokaal tarief).

bron:Politie Zuid-Holland-Zuid