De beroemde middeleeuwse Engelse dichter John Donne schreef al "No man is an island', oftewel 'geen mens is een eiland'. Wij zijn niet gemaakt om solitair te leven. Mensen zijn sociale wezens, met behoefte aan persoonlijk contact, zowel met familieleden, vrienden, collega's en uiteraard die ene speciale partner in je leven. Helaas is het een feit dat in de moderne samenleving steeds meer mensen langdurig alleenstaand zijn. Zie je een opdracht voor jezelf in de simpele aansporing man zoekt vrouw? Dan heb je vast gemerkt dat je de vrouw van je leven niet ontmoet in de winkel, op het werk of in het uitgaansleven. Als je het idee hebt dat je ondersteuning kunt gebruiken, dan staat Mens & Relatie voor je klaar.

Man zoekt vrouw, maar niet via een standaard datingsite

Ongetwijfeld heb je het wel eens geprobeerd om via conventionele datingsites uitdrukking te geven aan de aansporing 'man zoekt vrouw'. Het is beslist mogelijk om via betrouwbare datingsites die partner te vinden met wie je de rest van je leven wilt doorbrengen. Echter, de verhalen over online teleurstellingen kunnen we niet negeren. Veel normale datingsites zijn niet echt gericht op langdurige relaties. Vaak zie je door de jaren heen dezelfde profielen online staan, waardoor je toch de indruk krijgt dat je te maken hebt met seriële monogamisten. Daarnaast is het erg moeilijk om een betrouwbare online datingsite te vinden. Steeds meer sites maken gebruik van nepprofielen, die maar één doel hebben: zoveel mogelijk geld uit je te kloppen zonder er iets concreets tegenover te stellen. Dat moet anders kunnen en gelukkig kun je hierbij vertrouwen op de dienstverlening van Mens & Relatie. Wij snappen dat de zoekopdracht 'man zoek vrouw' voor jou heel belangrijk is. Wij nemen zowel jou als je potentiële relatie uiterst serieus. Dat is de reden waarom wij het anders willen doen en waarom onze methode aantoonbaar succesvol is.

Hoe werkt Mens & Relatie?

Mens & Relatie is een relatiebemiddelingsbureau dat veel aandacht geeft aan de voorfase. We willen een helder en liefst compleet beeld van je. Alleen dan kunnen we ervoor zorgen dat je zoekopdracht man zoekt vrouw tot een succes kan leiden. Wat we doen is een uitgebreid intakegesprek houden tussen jou en een bemiddelingsconsulent van onze organisatie. In dat gesprek wordt duidelijk naar welke vrouwen je op zoek bent, wat voor achtergrond je het liefste bij haar ziet en wat de noodzakelijke overeenkomsten moeten zijn, wil een relatie met jou tot een langdurig succes leiden. Denk je bij je persoonlijke opdracht 'man zoek vrouw' nog aan urenlang scrollen door profielen van interessante dames? Zo werken we niet. Wij stellen je voor aan vrouwen die op papier het best met je matchen. Omdat we ook met hen gesprekken hebben gehad, nemen we ook persoonlijke indrukken mee. Onze resultaten spreken voor zich: van alle mensen die wij in bemiddeling hebben genomen vindt 75% binnen een jaar een langdurige relatie. Wij brengen jullie met elkaar in contact en willen je ook handige dating tips geven als je merkt dat je het daten een beetje verleerd bent. Neem je zoekopdracht 'man zoekt vrouw' serieus en pak het samen met ons professioneel aan.

 

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular