Persbericht

Breda, woensdag 11 september 2013 — Het Benelux-Bureau voor de Intellectuele Eigendom (BBIE) heeft op 10 september 2013 het merk ‘˜Veldslag Incasso’ ingeschreven in haar register. De registratieprocedure die in mei 2013 werd gestart, is hiermee afgerond.

Klasse-aanduiding
Het merk is ingedeeld in de klassen 35, 36 en 45.

Kl 35 Reclame; beheer van commerciële zaken; zakelijke administratie; administratieve diensten.
Kl 36 Verzekeringen; financiële zaken; monetaire zaken; financiële diensten in het kader van schuldbewaking; makelaardij in onroerende goederen.
Kl 45 Juridische diensten; veiligheidsdiensten voor de bescherming van goederen en personen; persoonlijke en maatschappelijke diensten verleend door derden om aan individuele behoeften te voldoen; juridische diensten op het gebied van incasso.

Over Veldslag Incasso ®
Veldslag Incasso is momenteel in oprichting. Het bedrijf gaat zich vanaf 1 oktober 2013 op een vernieuwende manier bezighouden met incasso en factoring. Naast organische groei verwacht Veldslag Incasso groei te bewerkstelligen middels acquisities.

Over Sketch Capital ®
Sketch Capital is opgericht in 2008. Het bedrijf hanteert een investeringsbeleid gericht op het starten van nieuwe bedrijven en het (deels) overnemen van bestaande bedrijven om hier middels operationele en financiële optimalisaties waarde mee te creëren. Sketch Capital heeft Veldslag Incasso gefinancierd.

--

Noot voor de redactie:

Relevante links
http://www.veldslagincasso.nl
http://www.sketchcapital.com

Vragen
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Sketch Capital BV
Tel: 076-5875546
[email protected]
http://www.sketchcapital.com

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform