De talenreis organisatie bied deze zomer ook de mogelijkheid een nieuwe hobby te beoefenen of een educatieve cursus te volgen in combinatie met het leren van een taal.

In augustus kunnen cursisten een taalcursus Engels met ESL afsluiten met een officieel diploma. Het Cambridge diploma word internationaal erkend als bewijs dat een cursist volledig bekwaam is in de Engelse taal. De cursisten kunnen optioneel een voorbereidende cursus volgen in  verschillende Engelstalige landen zoals Ierland, het Verenigd Koninkrijk of de Verenigde Staten. Het Cambridge diploma is belangrijk voor cursisten die eventueel willen emigreren naar een anderstalig land.

Gedurende zomer kan men ook kiezen voor een educatieve cursus Engels in Vancouver. Het Green Leadership Programme is een ideale cursus voor degene die graag meer wil leren over duurzame ontwikkeling. De cursus is hiervoor speciaal ontwikkeld.

Cursisten krijgen de mogelijkheid om niet alleen aan hun talenkennis maar ook aan hun persoonlijke ontwikkeling te werken. Het thema ecologie loopt als een rode draad door de cursus maar er wordt ook aandacht geschonken aan de cursist zelf. In de middagen word er hard gewerkt aan leiding geven, teambuilding, professionele communicatie technieken en presenteren.

De cursisten bestuderen literatuur die te maken heeft met ecologie en verbeteren tegenlijkerijd hun Engelse leesvaardigheid. De activiteiten gedurende de dag zorgen ervoor dat de cursist de literatuur meteen gebruikt. De spraaktechniek word geoefend tijdens presentaties en groepsdebatten.

De opstelling van de Green Leadership Programme cursus zorgt voor een goede voorbereiding op een baan of een studie in het buitenland. De student staat centraal en leert meer dan alleen een beter woordje Engels.

-Einde Persbericht-

De organisatie ESL taalreizen verzorgt al vijftien jaar uistekende taalcursussen in het buiteland. De taalreizen Engels zijn populair in Nederland.  Voornamelijk de Talenschool Belfast wordt veelvuldig bezocht door Nederlandse cursisten.

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular