De Koninklijke Vereniging MKB-Nederland heeft Hare Majesteit Koningin Beatrix vrijdag in een brief de felicitaties overgebracht over het heuglijke feit dat zij op 30 april al vijfentwintig jaar het koningschap vervult. De mkb-organisatie dankt haar ervoor dat ze erin is geslaagd een bindende factor in ons land te vormen, door de wijze waarop ze haar taak heeft ingevuld.

De brede belangstelling, grote kennis van zaken maar zeker ook de warme betrokkenheid van de koningin dwingen volgens MKB-Nederland respect af. In het bijzonder dankt de mkb-koepel de majesteit voor de onderwerpen en gelegenheden waarbij ze haar aandacht gaf aan de vraagstukken waar het midden- en kleinbedrijf mee te maken kreeg.

MKB-Nederland wenst koningin Beatrix toe dat dit jubileum haar extra positieve energie geeft, zeker ook in de momenten dat zij terugdenkt aan de droevige tijden die ze heeft doorgemaakt. Voor de toekomst hoopt de Vereniging dat zij haar functie nog vele jaren in goede gezondheid kan blijven invullen.

bron:MKB