Zoetermeer, 2 juni 2008 – Mobiele Zorgalarmering nu landelijk beschikbaar via Mobiel Paraat.

Ruim 1200 inwoners van Apeldoorn en omgeving zijn aangesloten op de vaste alarmering van Paraat. Zij hebben de keuze gemaakt om zo lang, onafhankelijk en veilig mogelijk in hun eigen vertrouwde woonomgeving te kunnen blijven wonen.

 

Om dit veilige gevoel ook buitenshuis te kunnen bieden is Paraat nu ook 'mobiel'! Met één simpele druk op de knop van het kleine mobiele GPS alarmeringsapparaatje heeft de persoon direct contact met de zorgalarmcentrale die de persoon direct kan lokaliseren en de juiste hulp zal regelen.

 

M.de Vriend van Paraat: ‘Mobiel Paraat is een logische aanvulling op het aanbod in vaste alarmering. Het geeft vaak net dat extra stukje zekerheid waardoor mensen weer zelf hun brief kunnen posten, een stuk met de hond kunnen wandelen, kortom….er weer op uit kunnen.

Altijd deskundigheid achter de hand, wie wil er nu niet zo’n eigen kleine bodyguard!’

 

MobileTrack levert en onderhoudt als partner van Mobiel Paraat de benodigde mobiele GPS alarmeringsapparatuur en systemen. Hierdoor heeft Mobiel Paraat als groot voordeel dat zij zich kunnen focussen op hun kernactiviteiten. MobileTrack is apparatuur en platform onafhankelijk waardoor Mobiel Paraat ook altijd de laatste meest nauwkeurige mobiele GPS alarmeringsapparatuur kan aanbieden.

 

Voor meer informatie en mogelijkheden kunt u telefonisch (055-5262525) contact met ons opnemen of een informatiepakket aanvragen via het contactformulier op onze website

 

Mobiel Paraat

Bezoekadres:
Beatrijsgaarde 5
7329 BK Apeldoorn
The Netherlands

Postadres:
Postbus 10
7300 AA Apeldoorn
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)55-5262525

 

Over Paraat
Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobielparaat.org

 

MobileTrack BV

Bezoekadres:
Boerhaavelaan 24-26
2713 HX Zoetermeer
The Netherlands

Postadres:
Postbus 614
2700 AP Zoetermeer
The Netherlands

Telefoon: +31 (0)79-3716187
Fax: +31 (0)79-3716171


Contact
MobileTrack BV
Telefoon: 079-371687
E-mail: [email protected]

 

Over MobileTrack BV
MobileTrack is een belangrijke speler in Solutions Consultancy, Location Based Services (LBS) en Track & Tracé oplossingen op basis van diverse technologieën zoals GPS, RFID en Mobiele Data. Zij zijn hardware onafhankelijk en leveren diensten op het gebied van fleet-management, beveiliging, zorg en overige Track en Tracé gerelateerde diensten. MobileTrack klanten zijn actief in diverse markten, zoals transport, vervoer, verhuur, beveiliging en zorg. Speciaal voor de zorg- en beveiligingsmarkt zijn er succesvolle totale mobiele GPS alarmering en diensten ontwikkeld. Meer informatie is beschikbaar via de website: www.mobiletrack.nl