De twee personen die woensdagmiddag door de politie zijn aangehouden in verband met de dood van het zesjarig meisje in Dommelen zijn de 31-jarige moeder en een 28-jarige vriendin van de moeder. De twee vrouwen zijn aangetroffen in een caravan aan de Peedijk in Borkel en Schaft. Ze hebben geprobeerd zich van het leven te beroven.

Dinsdagnacht waren de twee vrouwen betrokken bij het verkeersongeval op de Dorpsstraat in Borkel en Schaft. De politie werkt met een team van vijftien mensen aan deze zaak. De teamleden worden bijgestaan door deskundigen en medewerkers van andere hulpverleningsinstanties. Politie en justitie hebben tot woensdagavond 22.00 uur nog onderzoek gedaan in de woning aan de Olieslagerwei in Dommelen en in en op het terrein van een woning aan de Peedijk in Borkel en Schaft.
Woensdagmorgen rond 10.00 uur werd door de grootouders in de woning aan de Olieslagerwei in Dommelen het stoffelijk overschot van hun zesjarig kleinkind aangetroffen. Zij waarschuwden direct een arts en de politie. De precieze doodsoorzaak van het meisje moet nog worden vastgesteld door middel van een gerechtelijke sectie.
 
bron:Politie Brabant-Zuid-Oost