Op vrijdagavond 7 april 2006 om 20.00 uur heeft de politie Gooi en Vechtstreek het stoffelijk overschot van een man aangetroffen langs het Hilversums Kanaal. Het slachtoffer is door een misdrijf om het leven gekomen. Het stoffelijk overschot is aangetroffen langs het Hilversums Kanaal ter hoogte van de Gabrielweg in Nederhorst den Berg.

Voorbijgangers hebben hiervan vrijdagavond melding  gedaan aan de politie. Het stoffelijk overschot is vrijdagavond geborgen. Onderzoek heeft uitgewezen dat het slachtoffer door een misdrijf om het leven is gekomen. De politie heeft inmiddels een grootschalig onderzoek opgestart naar de achtergronden van het misdrijf. Er is geen dader bekend.

Identiteit onbekend
De identiteit van het slachtoffer is onbekend. Het gaat om een blanke man met een fors, gespierd postuur. Zijn lengte is ongeveer 1 meter 80. Zijn haar is donker, kort geknipt. Zijn kleding bestaat uit een blauwe spijkerbroek, een zwart shirt met grijze mouwen en zwarte, halfhoge wandelschoenen. De vermoedelijke leeftijd is tussen de vijfentwintig en veertig jaar.

Oproep
De politie Gooi en Vechtstreek is op zoek naar getuigen van dit voorval of personen die meer kunnen vertellen over het voorval en/of de identiteit van het slachtoffer. Zij kunnen contact opnemen via het telefoonnummer 0900 88 44.
 
bron:Politie Gooi en Vechtstreek