(Persbericht) Na een uitgebreide selectieprocedure heeft M&S Mode, onderdeel van de Maxeda, online marketing bureau Yourzine verkozen als strategisch online partner. Marco Jà¼ttemann, CRM manager van M&S: "Yourzine geeft samen met M&S vorm geven aan de klantcontact strategie in alle Europese landen waar het actief is. Van strategie tot concept, van campagne management tot campagne analyse en optimalisatie."

à¢â‚¬Å“De vraag die we mogen beantwoorden voor M&S past binnen de ontwikkelingen die wij zien bij onze retail-opdrachtgevers en waar onze expertise zich bevindtà¢â‚¬ zegt Michiel van Riemsdijk, algemeen directeur van Yourzine. à¢â‚¬Å“Wij constateren namelijk dat bedrijven en merken juist nu de stap zetten om meer met e-mailmarketing te doen, maar wel vanuit de nieuwe zienswijze: e-mail als kanaal binnen kanalen. Iemand met een interesse converteren we naar een trouwe klant. Van kennismaking tot duurzame relatie.à¢â‚¬ "Onze kracht is dat wij als bureau alle competenties in huis hebben om dit soort integrale vraagstukken te beantwoorden. Maar wel altijd vanuit onze specifieke online expertise."

à¢â‚¬Å“We zijn erg trots op deze samenwerkingà¢â‚¬ zegt Cara Brok, verantwoordelijke accountmanager van Yourzine. à¢â‚¬Å“M&S Mode is een perfect voorbeeld van bovengenoemde trend, Vanuit een loyaliteitsstandpunt de dialoog aangaan met de klanten en een echte band opbouwen; dat is het doel. Daarnaast is M&S Mode actief in meerder Europese landen wat het een extra aantrekkelijke uitdaging maakt.

Over Yourzine NIET VOOR PUBLICATIE
Yourzine, met vestigingen in Zaltbommel, Beijing en Shanghai, is een vooraanstaand online marketing bureau dat draait op vier elementen: e-mailmarketing, loyaltymarketing, actiemarketing en een academy. Het bureau faciliteert de ontwikkeling van online marketing strategieën en -concepten die gericht zijn op het creëren van interactie met doelgroepen. Interactie die moet leiden tot meetbaar resultaat. Yourzine werkt voor uiteenlopende klanten waaronder IKEA, Albert Heijn, ASR Verzekeringen, ANWB, Hunter Douglas Group, HEMA, M&S en V&D.