(Persbericht)
SAP-dienstverlener voert tevens werkzaamheden op projectbasis uit

Oegstgeest, 30 augustus 2010 - myBrand verzorgt sinds enige tijd het functioneel en technisch beheer van het SAP-systeem van Kawasaki Motors Europe. Daarnaast realiseert de SAP-dienstverlener diverse projecten bij de Europese importeur van Kawasaki-consumentenproducten.

Het SAP-systeem waar Kawasaki zich van bedient, wordt gebruikt voor het voeren van de financiële administratie, het periodiek genereren van financiële rapportages en consolidaties. Voor de logistieke, sales- en overige functies worden andere door Kawasaki zelf ontwikkelde systemen gebruikt.

Omdat Kawasaki niet tevreden was over de bestaande SAP-dienstverlening ging het bedrijf op zoek naar een alternatief. Al gauw kwam het bij myBrand terecht. Deze organisatie paste niet alleen qua omvang goed bij Kawasaki, maar bleek ook snel te begrijpen waar het in de business van het bedrijf om ging. De SAP-dienstverlener stelde zich bovendien slagvaardig op, schoof ervaren senior consultants naar voren en bood scherpe tarieven. De deal was dan ook snel beklonken.

myBrand verzorgt nu zowel het technisch beheer als het functioneel beheer van het SAP-systeem van Kawasaki. Het laatste, gericht op het doorvoeren van changes en het oplossen van incidenten, gebeurt veelal op afstand, vanuit de vestiging van myBrand in Oegstgeest. Behalve deze beheeractiviteiten voert myBrand ook projecten uit. Een kleiner project, dat het mogelijk moet maken om betalingsadviezen direct vanuit SAP per e-mail te versturen, is inmiddels opgeleverd. Een groter project, dat bedoeld is om het betalingsproces bij Kawasaki verder te automatiseren, nadert op dit moment zijn voltooiing.

Frans Overwater, Finance Manager bij Kawasaki Motors Europe, is zeer tevreden over de dienstverlening van myBrand tot dusver. Met name over de communicatie tussen beide partijen is hij te spreken: à¢â‚¬Å“De samenwerking voldoet aan onze verwachtingen. De lijnen zijn kort en het periodieke contact met onze klantcoà¶rdinator bij myBrand is uitstekend. Wat ons vooral bevalt, is dat deze coà¶rdinator ons ook regelmatig zelf benadert. Die proactieve opstelling versterkt de band met myBrand en geeft vertrouwen voor de toekomst.à¢â‚¬

Wim van Ruitenbeek, Sales Manager bij myBrand, is gelukkig met zijn nieuwe klant. à¢â‚¬Å“Kawasaki Motors Europe is een aansprekende, internationale organisatie die vanuit acht Europese landen hoogwaardige motoren en andere consumentenproducten levert. Wij zijn erop toegerust om al die landen vanuit Oegstgeest te bedienen. Kawasaki stelt hoge eisen aan de dienstverlening die we bieden. Wij staan er borg voor dat deze volledig beantwoordt aan de behoeften van de importeur.à¢â‚¬

Over Kawasaki Motors Europe
Kawasaki Motors Europe is de Europese importeur van consumer products van Kawasaki Heavy Industries Ltd, waaronder motorfietsen, ATV‘˜s en jetski‘˜s. Kawasaki Motors Europe heeft vestigingen in Nederland, België, UK, Duitsland, Zweden, Frankrijk, Spanje en Italië. Het hoofdkantoor van de organisatie is gevestigd in Hoofddorp, Nederland. Kawasaki Motors Europe telt in totaal ruim 350 medewerkers.

Voor meer informatie: www.kawasaki.eu

Over myBrand
myBrand biedt SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, support en exploitatie. De integrale SAP-dienstverlener combineert een brede kennis van zaken met een pragmatische aanpak en veel ervaring en richt zich vooral op de corporate midmarket. myBrand is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg en Oegstgeest. Er werken ongeveer 150 mensen.

Bekende namen in het klantenbestand van myBrand zijn onder andere: Koninklijke BAM, Bruna, Compass Group, DOMO Polypropylene, De Hans Anders Retail Group, Koninklijke Gazelle, Kawasaki, Stork, Talis en Visscher Caravelle.

Meer informatie over myBrand vindt u op www.mybrand.nl

Contactpersonen voor de pers:

myBrand
Seger Theuns
Tel. +31 (0)162 - 571 535
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]