SAP-specialist implementeert tevens nieuwe budgetcontrolefunctie

Geertruidenberg, 29 maart 2010 SAP-dienstverlener myBrand heeft per 1 februari 2010 vier bedrijfskritische modules binnen het SAP-systeem van DOMO Polypropylene, producent van polypropyleengranulaten, in functioneel beheer genomen: Plant Maintenance (PM), Materials Management (MM), Project System (PS) en Warehouse Management (WM). Daarnaast heeft myBrand de budgetcontrolefunctie in de PS-module aangepast aan de wensen van de organisatie. De gemodificeerde functie wordt op dit ogenblik geïmplementeerd en gaat eind maart 2010 ´live‘˜.

De fabriek van DOMO Polypropylene in het Zuid-Hollandse Rozenburg beschikt sinds voorjaar 2009 over een eigen SAP-systeem. Alle voor de bedrijfsvoering essentiële gegevens uit het ´oude‘˜ SAP-systeem, dat bij de DOMO Group in België was ondergebracht, zijn bij die gelegenheid gemigreerd naar het SAP-systeem in Rozenburg. In aansluiting op dit migratietraject heeft DOMO - na aanbeveling door derden - myBrand gevraagd om het functioneel beheer van de PM-, MM-, PS- en WM-modules over te nemen en de functie voor budgetcontrole in de PS-module te optimaliseren.

De vier modules worden nu op afstand gemonitord, vanuit de vestiging van myBrand in Oegstgeest. Mocht er een incident geconstateerd worden of een wijzigingsverzoek binnenkomen, dan zorgt de SAP-dienstverlener ervoor dat dit binnen de afgesproken termijn getackeld c.q. gerealiseerd wordt. Grotere changes vallen eveneens binnen het meerjarige contract, evenals eventueel benodigde trainingen van SAP-gebruikers. DOMO Polypropylene telt ongeveer 45 SAP-gebruikers. Daarvan werken er zo‘˜n 25 met de modules die myBrand ondersteunt (de overige modules worden door de DOMO Group zelf beheerd).

Volgens Ann Geens, Financial Manager bij DOMO Polypropylene, beantwoordt de dienstverlening van myBrand volledig aan de verwachtingen. à¢â‚¬Å“De argumenten die voor ons de doorslag gaven om myBrand als SAP-partner te contracteren, zoals de senioriteit, proactieve opstelling, pragmatische aanpak en resultaatgerichtheid van de medewerkers, worden in de praktijk meer dan waargemaakt. Dat uit zich onder meer in een betere beschikbaarheid en functionaliteit van de modules die myBrand in beheer heeft. Vandaar dat ik de toekomst met het volste vertrouwen tegemoetzie.à¢â‚¬

Ook Marco Buijk, Sales Manager van myBrand, heeft een goed gevoel over de samenwerking. à¢â‚¬Å“DOMO Polypropylene is een typisch industriële onderneming waar de meeste mensen zelf nog met de handen aan de knoppen staan. Hun hands-on mentaliteit sluit goed aan bij de mentaliteit binnen onze organisatie, wat maakt dat de partijen prima bij elkaar passen. Tijdens de transitiefase en de uitvoering van het PS-project kwam dat ook duidelijk naar voren. Doordat we onderling soepel ´schakelen‘˜, zowel op operationeel als op managementniveau, verloopt de communicatie heel gemakkelijk. Dat is prettig à©n effectief.à¢â‚¬

Over myBrand
myBrand levert SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, support en exploitatie. De integrale SAP-dienstverlener combineert een brede kennis van zaken met een pragmatische aanpak en veel ervaring. De klantenkring bestaat voornamelijk uit bedrijven behorende tot de corporate midmarket. myBrand is opgericht in 2004 en heeft vestigingen in Geertruidenberg en Oegstgeest. Er werken ruim 140 mensen.

Voor meer informatie: www.mybrand.nl

Over DOMO
DOMO Polypropylene is een dynamische en competitieve onderneming, gericht op de productie en verkoop van hoogwaardige propyleengranulaten voor een breed toepassingsgebied (180.000 ton/jaar). De onderneming is een joint venture tussen DOMO Chemicals en Carmel Olefins Ltd.

DOMO Chemicals, actief op het gebied van nylon, nylon intermediates en polypropyleen, maakt deel uit van de internationale DOMO Group. Deze groep realiseert een omzet van ruim à©à©n miljard op jaarbasis.

Carmel Olefins Ltd. is een Israëlische grondstofgeïntegreerde producent van olefinen en polyolefinen die in 2007 zijn productiecapaciteit voor polypropyleen significant heeft uitgebreid (tot 450.000 ton/jaar).

Voor meer informatie: www.domo.be

NOOT VOOR DE REDACTIE:

Voor meer informatie klik op de link in de bovenstaande balk of neem contact op met onderstaande contactpersonen:

myBrand
Seger Theuns, commercieel directeur
Tel. +31 (0)162 - 571 535
[email protected]

The Communication Force
Nanda Bechtholt
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]