Persbericht

Nabestaanden maal Catering

Het overlijden van een dierbare is à©à©n van de meest ingrijpende gebeurtenissen die een mens kan meemaken.

In een korte tijd moet er veel geregeld worden. Iedereen hoopt dat de begrafenis of de crematie vlekkeloos verloopt. En wat is er dan daarna?

Behalve het gebruikelijke kopje koffie en een plak cake na de plechtigheid willen Birgit Flà¼g en haar medewerkers graag nog een mogelijkheid bieden om de dag waardig met elkaar af te sluiten. Sommige familieleden en andere betrokkenen zijn immers van ver gekomen. En de tijd in de aula en op de begraafplaats is vaak veel tekort. Het gebeurt vaak dat mensen elkaar na jaren weer treffen. En hoewel de reden van de bijeenkomst droevig is, kan het heengaan van iemand leiden tot het dichter bij elkaar komen van familie, vrienden en bekenden.

Het is een belangrijke tijd die juist kan helpen bij de verwerking van het verlies van een dierbare.

Uit ervaring weet Birgit Flà¼g, kok-aan-huis, dat een gezamenlijke maaltijd een goede gelegenheid is om na de plechtigheid op een ontspannen manier weer met elkaar in contact te komen. Het gezamenlijk nuttigen van een maaltijd in een besloten kring is intiemer dan samen naar een restaurant te gaan. De kinderen kunnen gewoon hun gang gaan en iemand die zich graag even wil terugtrekken, kan dat doen.

Birgit Flà¼g, (www.kok-aan-huis) heeft veel ervaring in het verzorgen van diners op locatie. Dat kan zijn in het huis van de overledene, bij een van de nabestaanden, in een buurthuis of in een door haar of u gevonden locatie.

In samenspraak met de nabestaanden stelt zij het menu samen en op de dag zelf ligt de hele organisatie in haar handen: het dekken van de tafels, serveren van de maaltijd, opruimen van de keuken, de woonkamer of de zaal. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Birgit Flà¼g, Kok-aan-huis.com zet met groot genoegen een met liefde bereide, goede maaltijd op tafel. Birgit en haar medewerkers vinden het een grote voldoening om telkens weer, samen met alle betrokkenen met grote tevredenheid terug te kijken op het samenzijn en bevestigen dat een gezamenlijke maaltijd inderdaad een zeer waardige en memorabele afsluiting is. Birgit was zeer ontroert toen à©à©n van haar opdrachtgevers zei: ‘˜Het nabestaandenmaal gaf ons kracht om verder te gaan!

In verband met de organisatie is het wenselijk om zo vroeg mogelijk contact op te nemen. Vanzelfsprekend wordt graag rekening gehouden met mogelijke dieetwensen.

Birgit Flà¼g

www.kok-aan-huis.com

T. 06-46242431

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform