Van 7 november tot en met 11 december heeft [email protected] een actie, waaraan ook jij aan kunt meedoen! De actie houdt in dat je een beeld moet opsturen, dat past bij een vraag & antwoord uit de Kennisbank van [email protected]. Hiermee maak je hiermee kans op een Sony portable playstation.

Wat is [email protected]?
[email protected] is de persoonlijke vraagbaak van Bibliotheek.nl. Via e-mail geeft [email protected] gratis antwoord op alle mogelijke vragen. Probeer [email protected] door zelf een vraag te stellen. Controleer, voordat jij je vraag verstuurt, eerst of je al in de Kennisbank staat door te dubbelklikken op: ´Is mijn vraag al eerder gesteld?'

Actie op [email protected]
Zoek in de Kennisbank van [email protected] een vraag en bijbehorend antwoord op. Bijvoorbeeld de vraag: ´Hoeveel calorieën verbrand je met sporten?', maar de vraag mag ook gaan over hà©à©l iets anders. Waar het eigenlijk om gaat is dat je vervolgens een beeld opzoekt, dat bij de vraag en het antwoord past. Laat je bijvoorbeeld zelf op de foto zetten terwijl je ´peentjes zweet'.

Vier Sony portable playstation
Stuur de vraag, het antwoord en bijpassend beeld op naar [email protected]. Doe het wel snel, want alleen tussen 7 november en 11 december 2005 geven wij vier Sony portable playstations weg. Vanaf 9 januari worden de winnende inzendingen gepubliceerd op de (vernieuwde) [email protected]. Maar wij zullen je ook persoonlijk een mailtje sturen.

bron:Bibliotheek.nl