De Nationale Vakbeurs Verkeerseducatie op zondag 15 en maandag 16 april is volgeboekt. De totale oppervlakte van de beide beurszalen van Intres in Hoevelaken is bezet en omvat meer standruimte dan de voorgaande beurs in 2005.
De platformfunctie voor de branche is op verzoek van de exposanten extra vorm gegeven door het Beurscafé met een vergroot, gezellig terras. Op deze manier is er dit jaar nog meer aandacht voor informele ontmoetingen met collega’s.
Naast de informatie en demonstraties op stands is er weer de nodige input over vakmatige onderwerpen tijdens een reeks presentaties in het vernieuwde Beurstheater. Aan de orde komen actuele onderwerpen als de WRM 2008 (inclusief overgangsregeling) en de onderwijstrend ‘van instructie naar coaching’.

Vele noviteiten
Louwman & Parqui toont als een van de vaste exposanten de nieuwe Toyota Auris als potentiële lesauto. Het merk Hyundai is voor het eerst op de beurs met de nieuwe i30 en twee SUV’s, de Tucson en Santa Fe. Verjo komt onder andere met een splinternieuwe in eigen beheer ontwikkelde opzetspiegel. Green Dino is er met het prototype van de, in samenwerking met BOVAG-verkeersscholen ontwikkelde C-simulator. STSoftware, een nieuwe exposant, is present met een nieuw ontwikkelde rijsimulator B, leverbaar in twee varianten.

VekaBest kondigt het modernste en grootste individuele (virtuele) internettheorie- en examenlokaal van Europa aan. Toekomstgericht zijn ook het IBKI (Innovam) vanwege het nieuwe WRM-examen, en Traffic Partners die zich nu ook opwerpt als brancheorganisatie.
Eveneens nieuw als exposant is het Rijschool Network. Dit bedrijf presenteert op de NVV 2007 een rijschool-zoekmachine die is geïntegreerd in het vooral bij de jeugd enorm populaire MSN Messenger

En dat is nog maar een greep uit de vele noviteiten waar deze en andere exposanten mee komen. 

De beurs wordt gehouden op zondag 15 april van 10.00 tot 17.00 uur en op maandag 16 april van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag is de openingstijd één uur vervroegd. De beurs is toegankelijk op uitnodiging van de exposanten, maar aan de toegangsbalie zijn tegen betaling van 25 euro toegangskaarten te verkrijgen

Ook dit keer kozen de organisatoren voor de centraal in het land gelegen locatie Intres in Hoevelaken, die via de A1, A27 en A28 vanuit alle windstreken goed bereikbaar is. Op zondag is er een gratis crèche voor kinderen tot 10 jaar. Parkeren voor bezoekers op beide beursdagen gratis. Zondag is als gebruikelijk de drukste dag, heel gezellig maar bomvol.

bron: Prestige PR