Werkbestand.nl gaat vandaag officieel van start als de website voor vraag en aanbod van Particulier werk. Werkbestand wordt het medium voor zowel bedrijven als particulieren om werkopdrachten aan te bieden en om werk te vinden. Het is gemaakt voor de massa. Gebruikersvriendelijk, laagdrempelig en voordelig.

Iedereen die werk aanbiedt of zoekt kan snel even een advertentie plaatsen op:
www.werkbestand.nl  Iedereen die een werkopdracht voor iemand heeft kan snel een advertentie plaatsen. Ook mensen die willen bijverdienen kunnen een advertentie plaatsen. "Het wordt het elektronische prikbord voor werk. We hebben 2 jaar aan de ontwikkeling van de website gewerkt. Afgelopen maand zijn we voorzichtig begonnen met testen in een live-omgeving en nu al worden onze pagina's al 45.000 keer per dag bekeken. Toevallig heeft het kabinet op 9 juni besloten dat gezinnen en huishoudens vrijgesteld zijn van het betalen van belastingen en premies en dat er geen sprake is van zwart werk. De timing is dus perfect. Iedereen kan gaan bijverdienen.", aldus directeur Arno Haye

Bijverdienen:
Velen komen structureel geld tekort. Het Nibud heeft daar onlangs nog een persbericht over uitgegeven. Sinds de introductie van de euro duurt de maand langer dan het salaris. Werkbestand.nl is vooral ontwikkeld om bij te verdienen. Iedereen kan bijverdienen in zijn eigen vakgebied! Mensen die al een baan hebben, studenten, mensen met een uitkering en gepensioneerden. Speciaal voor degenen met een auto is er een categorie vervoer om bij te verdienen met het vervoer van personen en pakjes.

bron:Linda(Werkbestand.nl)