Oakland, Californie - 9 juni 2008 - Vrouwelijke rapper Gin uit Enschede is onderdeel van nieuwe Amerikaanse Female MC sensatie: Kharisma. De dames zijn gevraagd om in augustus op te treden tijdens the Ozone Awards 2008. Onder leiding van hun Platen Label, Ice King Entertainment in Californie, stomen ze zich klaar voor hun toernee.


Gin of te wel de "leading lady" van de Nederlandse Hip Hop formatie Boogie G Funk. Is gevraagd door het Amerikaanse Platen Label, Ice King Entertainment om onderdeel uit te maken van een female MC duo: Kharisma. Na enige onderhandelingen heeft Gin ervoor gekozen om hier aan deel te nemen. Met nummers als ''Walk like a model'' en ''Hood Couture'' brengen ze een vernieuwende productie, afwisselende flows en onderwerpen vanuit een vrouwelijk perspectief.

De dames hebben de afgelopen maanden hard gewerkt, dit heeft ervoor gezorgd dat ze niet alleen in de laatste editie van Ozone Magazine verschenen maar ook uitgenodigd zijn om tijdens de Ozone Awards 2008 in Houston Texas op te treden. Dit evenement is een enorm spectakel omdat alle Amerikaanse Hip Hop artiesten daar aanwezig zijn, van Lil' Wayne tot aan Akon. Het officiële interview met Kharisma kan je lezen in de West Coast editie van het Amerikaanse Ozone Magazine dat eind april in de winkels verscheen.

http://www.ozonemag.com/apr2008w/