Specialisatie in industrie, IT en telecom

Alphen a/d Rijn, 30 juni 2010 - Franssen Communicatie, Eigen_Zinnig PR & Communicatie en uitgeverij FenceWorks hebben een nieuw communicatieadviesbureau opgericht, genaamd Co-Workx. Het bureau richt zich op marketing en PR voor bedrijven die werkzaam zijn in de industrie, IT en telecom. Co-Workx hanteert hierbij een nieuwe werkwijze dankzij een zeer nauwe samenwerking met journalisten.

Co-Workx werkt met zeer ervaren PR- en marketingmedewerkers; een adviseur heeft minimaal tien jaar werkervaring in de industriële markt of de ICT-branche. Op deze manier kan het adviesbureau niet alleen de juiste kennis bieden, maar beschikken de accountmanagers ook over een uitstekend medianetwerk in de Benelux. Daarnaast onderscheidt Co-Workx zich door de nauwe samenwerking met technische journalisten. Zij worden ingezet voor het schrijven van onder meer case studies, technische persberichten, white papers en kant-en-klare artikelen. Bovendien adviseren zij over mediagenieke onderwerpen en werken zij mee aan positioneringsessies.

Creatie van relevante content
´Soms is het van belang dat een bureau buiten de gebaande paden kan denken‘˜, zegt Aleksandra Andjelic, mede-oprichter en directeur van de ICT-tak van Co-Workx. ´Veel PR-bureaus richten zich nog steeds vooral op het versturen van persberichten, ook als de inhoud van het persbericht niet relevant is voor de bladen. Vanuit Co-Workx denken wij juist op creatieve wijze met de klant mee om relevante content voor de media te realiseren, die bovendien nauw aansluit bij de marketingdoelstellingen van het bedrijf. Dankzij de betrokkenheid van journalisten zijn we in staat om de expertise van onze opdrachtgevers te laten aansluiten op actuele onderwerpen of innovatieve technologieën.‘˜

Gespecialiseerde kennis
´Het feit dat uitgeverij FenceWorks participeert in ons bureau, toont aan dat we vooral kwaliteit willen leveren. De adviseurs en journalisten met wie wij werken, hebben allemaal een grondige technische achtergrond. Dat is voor onze technische opdrachtgevers essentieel. Door deze combinatie kunnen we bij Co-Workx als enige in de markt zeer gespecialiseerde kennis leveren en kennen we de markt als geen ander. We weten ook exact hoe de concurrentie zich profileert, hetgeen zeer nuttig is bij het opstellen van marketing- en PR-strategieën‘˜, zegt Fred Franssen, mede-oprichter en directeur van de industriële afdeling van Co-Workx.

Over Co-Workx
Co-Workx BV is een communicatieadviesbureau dat is gericht op markten industrie, IT en telecom. Het bureau bestaat uit zeer ervaren PR- en marketingadviseurs. Daarnaast werkt Co-Workx nauwe samen met technisch georiënteerde journalisten voor het schrijven van teksten en het leveren van gespecialiseerde kennis. Het communicatieadviesbureau is ontstaan uit een samengaan van Franssen Communicatie en Eigen_Zinnig PR & Communicatie. Daarnaast is uitgeverij FenceWorks, bekend van vakbladen op het gebied van industrie, IT en telecom, mede-eigenaar. Co-Workx is gevestigd in Alphen a/d Rijn en heeft acht medewerkers in dienst.

De huidige klanten van Co-Workx zijn All4Light, APC, Asysco, Compuware, DeLaagsteRekening, Draka Communications, Intersystems, Lasent, RealGames, SAP, Schneider Electric, Steltix, StreamServe, Systemation, WatchGuard, Z-Group en Zylom. Kijk voor meer informatie op www.co-workx.nl.

Contact
Co-Workx
Aleksandra Andjelic
[email protected]
06-24 24 56 79

Co-Workx
Fred Franssen
[email protected]
06-53 17 54 21