Per 1 juni 2010 opent Skippy-Rent Evenementen Verhuur nieuwe depots in Utrecht en Amersfoort. In deze depots kunnen bedrijven en particulieren terecht voor alles op het gebied van evenementenbenodigdheden, zoals party- en attractieverhuur. Ook het huren van tenten behoort tot de mogelijkheden.
Met de opening van het nieuwe depot wil de van oorsprong Barneveldse onderneming zowel haar activiteiten als het afzetgebied vergroten en haar producten en diensten in een nieuwe regio aanbieden .

Skippy-Rent Machineverhuur en Partyverhuur
Skippy-Rent Verhuur is een bekende naam op het gebied van machineverhuur en met vestigingen in Barneveld, Harderwijk, Ede en Genemuiden de grootste verhuurder op de Veluwe en in Oost-Nederland. Het assortiment van het verhuurbedrijf bevat, naast machines, onder andere hoogwerkers, compressoren, aanhangwagens en verhuisartikelen. Daarnaast biedt de Barneveldse onderneming ook tenten, partybenodigdheden en diverse attracties aan . De vanuit het hele land toenemende vraag naar evenementenbenodigdheden heeft Skippy-Rent doen besluiten om met depots te gaan werken, zodat de artikelen aan een breder publiek aangeboden kunnen worden.

Voor eigenaar Gert Huisman is het starten van depots een logische zaak: à¢â‚¬Å“We krijgen vanuit het hele land aanvragen voor partybenodigdheden, zoals tenten, serviezen en loungemeubilair. Om onze klanten snel te kunnen bedienen, is het daarom van belang dat wij onze producten dicht bij hen in de buurt hebben. Onze klanten moeten hun bestelling kunnen doen en op locatie geholpen kunnen worden door iemand met kennis van zaken .à¢â‚¬ De succesvolle start van een Skippy-Rent depot in Genemuiden en Amersfoort deed Huisman besluiten om het concept in meer plaatsen uit te rollen. Vandaar dat hij ook een depot opzette in Utrecht.

Na Utrecht en Amersfoort zullen er nog een aantal depots volgen, die allemaal volgens hetzelfde principe werken. Bedrijven en particulieren bellen met het depot van Skippy-Rent, waarna de bestelling op de afgesproken tijd afgehaald kan worden. Uiteraard is bezorging van de bestelde goederen ook mogelijk. Wilt u meer weten of de producten en diensten van Skippy-Rent? Kijk op http://www.skippy-rent.nl of bel voor meer informatie 088 10 10 199.