(Persbericht) ROTTERDAM In Rotterdam organiseert Bos Coaching op 29 maart de nieuwe workshop: Het Roer Om in je Werk! Deze workshop is bedoeld voor iedereen die in zijn loopbaan van koers wil veranderen.

´Er is weer meer vertrouwen in de economie. Dit betekent dat weer meer mensen denken aan een eigen bedrijf of van baan willen veranderen. Tijdens de workshop krijgen ze net dat duwtje dat ze nodig hebben om het ook echt te doen‘˜, aldus workshopleider en ervaringsdeskundige Erik Bos, die zelf in 2005 besloot Het Roer Om te gooien. Zijn eigen ervaringen zet hij nu als loopbaan-, outplacement- en starterscoach in voor anderen om hun dromen daadwerkelijk te realiseren.

Erik Bos: ´Tijdens de 2 uur durende workshop krijg je de tools in handen hoe je Het Roer Om kunt gooien. Je krijgt veel inspiratie, je wordt geprikkeld en krijgt concrete tips hoe het proces werkt. De workshop is positief, afwisselend en met humor.‘˜

De workshop vindt plaats op dinsdagavond 29 maart a.s. van 20.00 tot 22.00 uur (zaal open om 19.30 uur). Lokatie: Good Place To Work, Elektroweg 11-Z, 3051 NB Rotterdam (Noord). Erik Bos biedt de workshop gratis aan; hij vraagt alleen een bijdrage in de onkosten: € 15 per persoon, € 25 per 2 personen. De workshop wordt in 2011 iedere laatste dinsdagavond van de maand gegeven, met uitzondering van juli en december. Meer informatie en aanmelden via www.boscoaching.nl.

___________________________________________________________________

Noot voor de redactie (niet voor publicatie):
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Erik Bos van Bos Coaching: tel. 06-51608683 of [email protected]