Creatie van content over juridische aspecten van ICT

Alphen a/d Rijn, 21 januari 2010 - Uitgeverij FenceWorks en zelfstandig bedrijfsjurist, industrieanalist en publicist Mr. Victor de Pous zijn een strategische samenwerking aangegaan. De Pous gaat onder meer voor de FenceWorks-projecten AppWorks en TelecomWorks vaste rubrieken verzorgen. Bovendien werkt hij mee aan nieuwe, innovatieve onderzoeks- en uitgeefprojecten waarvan FenceWorks de eerste in het voorjaar zal lanceren.

De Pous zal voor vaste rubrieken in verschillende titels ook juridische vragen van lezers beantwoorden op het gebied van digitale technologie en de informatiesamenleving. Een voorbeeld is op welke wijze bedrijven moeten omgaan met licenties bij gevirtualiseerde applicaties.

Naast de rubriek ´Legal Look‘˜ wordt de jurist en analist tevens verantwoordelijk voor een reeks van andere projecten. Zo zal hij via FenceWorks onder meer een aantal white papers en onderzoeken publiceren die deels in opdracht van partners van FenceWorks worden geproduceerd. In deze projecten worden de zakelijke en vooral juridische implicaties van nieuwe technologische ontwikkelingen voor organisaties en maatschappij in kaart gebracht. De nieuwe projecten zullen vanaf het voorjaar verschijnen.

Robbert Hoeffnagel, partner en medeoprichter van FenceWorks, zegt over de samenwerking met De Pous: ´Victor de Pous is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de zakelijke en juridische aspecten van de digitale technologie en de informatiemaatschappij. In de loop der jaren heeft hij divers en omvangrijk onderzoek gedaan naar tal van relevante ICT-ontwikkelingen voor zowel de overheid als het bedrijfsleven. Actuele voorbeelden zijn open source software, interoperabiliteit, Het Nieuwe Werken en cloud computing. Met zijn gespecialiseerde kennis is Victor de juiste persoon om onze lezers voortdurend op de hoogte te stellen van de brede en vaak complexe juridische uitdagingen op het gebied van ICT.‘˜

Over FenceWorks
FenceWorks is een jonge uitgeverij van gespecialiseerde vaktijdschriften en websites voor de sectoren IT, telecom en industrie. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen, maken à©n overnemen en revitaliseren van bladen, websites, e-mailproducten en andere uitgeef- en communicatieprojecten. Onze doelstelling hierbij is het bij elkaar brengen van aanbieders en afnemers in niche-markten. FenceWorks is eigenaar van AppWorks, DatacenterWorks, Technalia, TelecomWorks, Verbinding, Vision & Robotics en Warmtepompen.

Contact
FenceWorks
Robbert Hoeffnagel
Tel: +31 (0)6-51 28 20 40
E-mail: [email protected]
www.fenceworks.nl

Eigen_Zinnig PR & Communicatie
Aleksandra Andjelic
Tel: +31 (0)6-24 24 56 79
E-mail: [email protected]
www.eigen-zinnig.nl
twitter.com/Eigen_Zinnig