Persbericht

Voor hen die een baan zoeken is de arbeidsmarkt op het moment erg zwaar. Door het grote aanbod van het aantal mensen dat een baan zoekt, en de kleine hoeveelheid vacatures, is het op het moment erg belangrijk om er met uw motivatiebrief en C.V. met kop en schouders bovenuit te steken. Niet iedereen heeft evenveel kennis met betrekking tot het opstellen van deze brieven, een nieuwe website biedt uitkomt door motivatiebrief voorbeelden kosteloos aan te bieden.

Voorbeelden gebruiken

Er zijn op het internet vele verschillende voorbeelden van motivatiebrieven te vinden, helaas vaak van dubieuze kwaliteit. Daarnaast is het aanbod erg versnipperd, en is het moeilijk om een aantal goede voorbeelden van brieven bij elkaar te verzamelen. www.motivatiebriefvoorbeeld.com maakt hier voor het grootste gedeelte een einde aan door een complete collectie met tientallen motivatiebrieven aan te bieden op de website, dit in samenwerking met andere partner websites. Er wordt echter ook gewaarschuwd bij het gebruik van de voorbeelden. Hoewel er voor vele beroepen en functies kant en klare brieven te downloaden zijn is het niet de bedoeling om deze 1 op 1 te kopiëren en te gebruiken. Het zal u immers maar gebeuren dat u dezelfde brief stuurt als een andere sollicitant, dan kan u de goede indruk die u wilde maken door het sturen van de brief wel vergeten, een voorbeeld is slechts een voorbeeld.

Meer dan alleen een motivatiebrief

Bij een geslaagde sollicitatie komt meer kijken dan alleen een goede motivatiebrief. Zo dient u ook zorg te dragen voor een compleet en relevant Curriculum Vitae. Het komt daarnaast professioneel over wanneer u het C.V. afstemt met de motivatiebrief, qua lay-out. 

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform