(Persbericht) Ideale adapter voor bandbreedte-intensieve dataverwerking

Hofheim am Taunus, 30 november 2011 Dankzij de snelheid en het gemak van de nieuwe 500 Mbps Powerline-adapter van TP-LINK, wereldwijd leverancier van netwerkproducten, kunnen bedrijven en gezinnen het optimale rendement halen uit hun zakelijke en thuisnetwerk. Als hart van een Digital Entertainment Center of een state-of-the-art beveiligingsplatform is de TL-PA511 snel en krachtig genoeg om vrijwel iedere bandbreedte-intensieve taak aan te kunnen.

Met zijn Gigabit Ethernet-poort, HomePlug AV-standaard en snelheden tot 500 Mbps maakt de TL-PA511 het mogelijk optimaal gebruik te maken van toepassingen als simultane multimedia-streaming, multiplayer-gaming en meervoudige HD-videostreams. De geavanceerde energiebesparingsfunctie van de adapter verlaagt het energieverbruik aanzienlijk (tot 75 procent!) door automatisch over te schakelen van de gewone Working Mode naar de Power-Saving Mode.

Met behulp van de Pair-knop van de TL-PA511 kan de gebruiker in drie simpele stappen een computer of netwerkcompatibel device, zoals een printer, NAS-harddisk of gamingconsole, toevoegen:
à¢â‚¬¢ steek de adapter in de power-outlet,
à¢â‚¬¢ koppel het apparaat met de netwerkkabel aan de adapter,
à¢â‚¬¢ druk op de encryptieknoppen en klaar is Kees.
De 128-bit AES-encryptie staat borg voor de netwerkbeveiliging en databescherming.

De Quality of Service (QoS)-functie stelt de prioriteit van het dataverkeer vast aan de hand van de bandbreedtebehoefte. Kies het type verkeer waar u gebruik van wilt maken (internet, online gaming, audio/video of Voice-over-IP) en de QoS garandeert een duidelijke en directe weergave van de betreffende datastromen, zelfs wanneer op dat moment ook andere applicaties op het netwerk draaien.

Beschikbaarheid
De TL-PA511KIT is per direct leverbaar tegen een adviesprijs van €79.99 inclusief BTW.

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tplink.com/nl/.

Noot voor redacties:
Voor hoge resolutie beeldmateriaal en overige informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular