Onder leiding van het arrondissementsparket in Breda is de cold case van een doodgevonden meisje in Teteringen geopend. Het lichaam van het meisje werd op 25 december 1990 gevonden in de bossen 'cadettenkamp' van Teteringen (bij Breda). Het meisje zou aan zware ontberingen zijn blootgesteld met de dood als gevolg.

Politie Midden en West Brabant en het OM Breda werken samen met de Antwerpse moordbrigade en het parket van Antwerpen aan de zaak. De identiteit van het meisje is tot nu toe onbekend gebleven alsmede de toedracht rondom haar dood. Het onderzoek is onlangs heropend en leverde nieuwe aanwijzingen op. De nieuwe aanwijzingen leiden naar Antwerpen.
Vrijdagavond 20 januari besteedt de regionale Antwerpse televisie in een uitzending aandacht de niet-opgeloste zaak. Voor het oplossen van het misdrijf staat een beloning van 15.000 euro uitgeloofd door het (Nederlandse) Ministerie van Justitie. Heeft u tips of informatie in deze zaak, neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem via M. (0800-7000).
bron:OM