In het hoofdkantoor van Hyundai-importeur Greenib Car in Sassenheim werd Koen Jansen uit Tilburg, een van de 23 mensen die de naam van het nieuwe televisiestation bedachten, beloond met een splinternieuwe Hyundai Tucson 2.0i StyleVersion 4WD. De Hyundai Tucson is de best verkochte SUV van Nederland.'Tien' verwijst naar Talpa, naar Info en naar Entertainment, maar ook naar een zendernummer dat nog niet wordt geclaimd. Tien staat voor topkwaliteit en 'Vanavond op Tien'ligt goed in het gehoor.' Zo beargumenteert Koen Jansen (24) uit Tilburg zijn voorstel om de TV-zender van John de Mol de naam 'Tien'te geven.  

Koen Jansen, informatiekundige bij Purspective in Waardenburg, was zeer blij met zijn stoere Tucson. 'Ik dacht aanvankelijk dat ze een grap met me hadden uitgehaald. Toen ik door Talpa op de hoogte werd gesteld, heb ik nog snel even Hyundai gebeld en gevraagd of het wel klopte dat ik de auto had gewonnen. Het bleek gelukkig geen slechte grap te zijn. Wat fantastisch! De Hyundai Tucson is een regelrechte droomauto.' 
Onder de 30.000 inzendingen van namen voor de nieuwe TV-zender kwam 23 keer de naam Tien voor. Een deskundige jury heeft de 23 inzenders gerangschikt naar de kracht van hun argumenten om juist voor deze naam te kiezen. Koen Jansen kwam daar als nummer 1 uit. De gelukkige winnaar kreeg gistermiddag bij Greenib Car, de importeur van Hyundai in Sassenheim, de sleutels van zijn stoere Tucson overhandigd door Ton Rozestraten, commercieel directeur van Tien en Hans Kwaad, Director Marketing van Greenib Car BV. 
De Hyundai Tucson is leverbaar met een 2,0-liter viercilinder benzinemotor, een 2,7-liter V6-benzinemotor, of een 2,0-liter common-rail turbodieselmotor. Hyundai's compacte SUV wordt geleverd met voor- en vierwielaandrijving.

bron:GREENIB CAR BV