(Persbericht) Met zijn handzame ontwerp en mini-USB-poort is het delen van 3G-verbindingen kinderspel
Hofheim am Taunus, 16 november 2011 - Heeft u ooit tijdens een lange bus- of treinreis aan een videoconferentie via Skype moeten deelnemen of een belangrijke bijlage aan een collega moeten mailen? En wat te doen als u op een bouwterrein of in een fabriek bent en u wilt contact hebben met kantoor... zonder webverbinding? Internet is vandaag de dag onmisbaar voor bedrijven: online zijn kan het verschil maken tussen het wel of niet binnenhalen van een opdracht. Via TP-LINK‘˜s nieuwe draagbare 3G/3.75G Wireless-N Router, de TL-MR3020, beschikt u over een 3G-internetverbinding zodra er een 3G-dekking is.

Bent u ook vaak op zoek naar een wifi-hotspot als u op straat loopt of in de bus zit? En vindt u het ook zo vervelend als u dan geen draadloze hotspot kunt vinden of alleen een versleutelde? Door de TL-MR3020 te koppelen aan een UMTS/HSPA/EVDO USB 3G-modem creëert u in een handomdraai uw eigen wifi-hotspot. Op die manier kunnen u en uw collega‘˜s of vrienden altijd en overal internet delen of een back-up-webverbinding tot stand brengen.

Opmerkelijk aan de TL-MR3020 zijn verder zijn handzame ontwerp en mini-USB-poort. Via deze poort kan de router worden aangesloten op een laptop of power adapter om van stroom te worden voorzien. Al de tijd dat hij stroom van uw laptop betrekt, wordt er een draadloze ´cloud‘˜ gecreëerd die gedeeld kan worden door iPadsTM, iTouchesTM, AndroidTM-telefoons, KindlesTM en verreweg de meeste andere draagbare wifi-enabled apparaten.

De Wireless-N Router, die snelheden tot 150 Mbps haalt en een WAN-poort voor conventionele kabelverbindingen heeft, biedt solide en consistente draadloze verbindingen en voorkomt storingen dankzij betrouwbare 3G/WAN-failover-functies die het mogelijk maken altijd online te netwerken.

Beschikbaarheid
De TL-MR3020 is per direct leverbaar tegen een adviesprijs van €40,99 inclusief BTW.

Specificaties
à¢â‚¬¢ Compatibel met IEEE 802.11n/g/b, IEEE 802.3/3u
à¢â‚¬¢ 1 x 10/100 Mbps auto-negotiation Ethernet-poort, 1 x USB 2.0-poort, 1 x mini-USB-poort
à¢â‚¬¢ Draadloze frequentie: 2,4 GHz~2,4835 GHz
à¢â‚¬¢ Ondersteunt WEP-, WPA/WPA2-, WPA-PSK/WPA2-PSK-encrypties
à¢â‚¬¢ Ondersteunt PPPoE-, Dynamic IP-, Static IP-, PPTP-, L2TP-internettoegang via de kabel
à¢â‚¬¢ Ingebouwde DHCP-server ondersteunt automatische en dynamische distributie van IP-adressen
à¢â‚¬¢ Ondersteunt VPN-passthrough, Virtual Server en DMZ-host
à¢â‚¬¢ Ondersteunt 3G Router-, WISP Client Router- en AP-mode
à¢â‚¬¢ Ondersteunt WPS: security-setup met à©à©n druk op de knop

Over TP-LINK
TP-LINK is een wereldwijde leverancier van netwerkproducten, beschikbaar in ruim 100 landen en met miljoenen klanten. Het bedrijf is marktleider in China en streeft naar innovatieve R&D, effectieve productiemethoden en strikte kwaliteitsmanagement. TP-LINK levert draadloze routers en adapters, draadloze access points, 3G-routers, ADSL-modem/routers, Powerline-producten, IP-camera‘˜s, printservers, SOHO/MKB-routers en SOHO/MKB-switches. Voor meer informatie: www.tplink.com/nl/.

Noot voor redacties:
Voor hoge resolutie beeldmateriaal en overige informatie kunt u contact opnemen met onderstaande contactpersonen.

TP-LINK
Dan Beach
Skype: Dan.Beach
[email protected]

The Communication Force
Anke van de Vliet
Tel. +31 (0)23 - 56 56 850
[email protected]