Kostenbesparing met elektronisch gehoste fax en sms-service

Den Haag, 29 juni 2010 - De bundeling van Voipro Cloud Communication Services en Fenestrae Fax, SMS en MFP (Unified Documents) services biedt ondernemingen het beste van twee werelden. Met de dienst kunnen bedrijven hun telefooncentrale volledig outsourcen, waar men zich ook bevindt. Kennis van het systeem is niet meer nodig en de maandelijkse kosten blijven laag, zoals bij Voice over IP.

De dienst omvat een elektronische gehoste Fax- en SMS service, waardoor fax- en SMS berichten van en naar individuele mailboxen kunnen worden verstuurd. Oude telefoonlijnen kunnen worden opgezegd en oude faxapparatuur is niet meer nodig.

De services kunnen zowel gezamenlijk of los van elkaar worden gebruikt, op basis van een zeer competitieve maandelijkse gebruiksvergoeding. Met de Hosted services introductie in de Benelux geven beide bedrijven, klanten de mogelijkheid laagdrempelig de migratie te maken naar een volledige Cloud oplossing zonder eigen hard- of software.

Minimale kosten
Door het combineren van beide portfolio's kan een bedrijf nu zeer eenvoudig overstappen op een werkplek in de cloud à©n op een volledige VOIP- en F(ax)oip oplossing, tegen minimale kosten en zonder enig onderhoud. Met nummerbehoud wordt binnen een week een volledige oplossing gerealiseerd.

Beide bedrijven introduceren hun gezamenlijke oplossing allereerst in de Benelux. Zij worden daarbij ondersteund door een deskundig partnernetwerk. De verwachting is dat er, met name na het zomerreces, een zeer snelle groei zal worden doorgemaakt. De gezamenlijke oplossing levert immers duidelijk meer (eenvoud, efficiency, kwaliteit) voor minder (inspanning, geld, personeel), een trend die al jaren sterk doorzet. In de komende maanden zal zowel het dienstenportfolio als het partnerkanaal verder worden uitgebreid.

Over Fenestrae
Fenestrae is marktleider met een betrouwbare en schaalbare oplossing voor Fax en SMS vanuit de desktop, bedrijfsapplicaties en Unified Communications toepassingen. De toepassing wordt op klantlocatie, als gehoste oplossing (cloud) of als hosted dienst via Service Providers in combinatie met onder meer Exchange, OCS, BPOS aangeboden. De oplossingen worden door duizenden bedrijven wereldwijd gebruikt.
www.fenestrae.com

Over Voipro
Voipro is een toonaangevende diensten leverancier op het gebied van cloud communication en hosted voice oplossingen met reeds meer dan 50 resellers in Nederland. In samenwerking met de Managed services van Info Support (Hosted Exchange, Sharepoint, Backup etc.) biedt Voipro via haar resellers een complete oplossing voor de virtuele desktop en Het Nieuwe Werken. www.voipro.nl