Nieuwe leermethode voor reizigers ontwikkeldOnder de noemer Time2Learn is er een nieuwe leermethode voor reizigers op de markt verschenen waarmee iedereen makkelijk zijn algemene kennis kan bijspijkeren. Het unieke van Time2Learn is dat de cursist alleen maar hoeft te luisteren naar een CD of MP3 bestand. Binnen 70 minuten krijgt de luisteraar vele weetjes en algemene kennis te horen. De Time2Learn cursussen worden ingesproken door 3 stemmen, ze zijn professioneel in elkaar gezet, en zijn vanaf vandaag te downloaden op www.t2l.nl.

Een audio-cursus bestaat uit meerdere modules die samen een compleet beeld geven over een onderwerp als 'De Nederlandse Geschiedenis', 'Psychologie', 'Religies' of 'het Internet'. Een cursus bestaat alleen uit de belangrijkste gebeurtenissen, personen en weetjes. De Time2Learn cursussen zijn speciaal gemaakt voor treinreizigers en automobilisten.

Na het volgen van een cursus kunnen cursisten een zogenaamde KennisTEST doen, slagen ze hiervoor, dan ontvangen ze een digitaal certificaat, en zijn ze klaar voor het volgende onderwerp.

Initiatiefnemer Matthé Smit : 'Vooral de onderwerpen 'Nederlandse Geschiedenis' en 'Religies' zijn op dit moment erg actueel. Veel problemen in deze wereld ontstaan omdat we te weinig weten, met Time2Learn hoop ik dat er daar klein beetje verandering in komt.'

Op dit moment zijn de cursussen alleen nog in MP3 formaat van de Time2Learn website te downloaden. Smit: 'De Time2Learn cursussen moeten zo snel mogelijk op CD in de winkels liggen. Het doel is september, dus wanneer het weer echt druk is in het verkeer. We merken nu al grote vraag via het web, maar we bereiken natuurlijk veel meer mensen indien we langs de weg te vinden zijn!'

bron:Time2LearnComments are closed.
%d bloggers liken dit: