Barneveld, 22 juni 2010 - Op initiatief van Arjan Mauritz is online reisorganisatie Vivencia Travel opgericht. Met een concept van karakteristieke en kleinschalige accommodaties, het zà©lf ontdekken van bijzondere plekjes en een reisfotoalbum na afloop van de reis, wil Vivencia Travel een eigen plaats innemen in de reisbranche. De website van Vivencia Travel is vandaag live gegaan.

Reizen is beleven
Met haar reizen wil Vivencia Travel de reiziger een onvergetelijke belevenis bieden. Niet alleen het type accommodatie moet hier aan bijdragen, maar juist ook de reistips en aanwijzingen om zelf nieuwe plekjes te ontdekken en beleven. à¢â‚¬Å“Ervaren van het moment, dat is wat wij onze reizigers graag mee willen gevenà¢â‚¬, vertelt oprichter Arjan Mauritz. à¢â‚¬Å“Juist het kunnen genieten van elk moment, bijzonder of juist eenvoudig, geeft het ultieme belevenis gevoelà¢â‚¬, vervolgt hij.

Omdat Vivencia Travel van mening is dat de herinnering minstens zo belangrijk is als de ervaring zelf, stelt Vivencia Travel na afloop van de reis voor ieder reizigerskoppel een visueel aandenken samen. De reiziger levert haar mooiste foto´s aan en Vivencia Travel bundelt deze tot een blijvende herinnering in de vorm van een luxe reisfotoalbum. Verder krijgt de reiziger een uitgebreid informatiepakket mee op reis met onder andere een persoonlijke reisgids en een dagboekje dat ruimte biedt voor bijzondere reisverhalen.

à¢â‚¬Å“Er is geen andere reisorganisatie die een dergelijk concept en breed reispakket aanbiedtà¢â‚¬, aldus Arjan Mauritz. à¢â‚¬Å“Veel reisorganisaties vergeten dat de voorpret en service na afloop van de reis voor de reiziger minstens zo belangrijk zijn als de reis zelfà¢â‚¬.

Reizen voor iedereen
Binnen verschillende thema‘˜s worden selfdrive rondreizen, huwelijksreizen, strandvakanties en citytrips aangeboden naar bijzondere en authentieke bestemmingen in Spanje. Vivencia Travel start met Andalusië en de eilanden Ibiza en Formentera, maar verwacht op korte termijn ook andere Spaanse en mediterrane bestemmingen toe te voegen. De klant heeft daarbij de keuze uit een aantal unieke voorbeeldreizen of een geheel op maat samengestelde reis, waarbij Vivencia Travel zorgt voor accommodatie, vlucht, huurauto en eventuele extra‘˜s. De reizen worden in uiteenlopende prijsklassen aangeboden. Vivencia Travel wil haar reizen daarmee toegankelijk maken voor een zo breed mogelijk publiek.

De website van Vivencia Travel is vandaag live gegaan. Meer informatie en reisinspiratie op www.vivenciatravel.nl.

--------------------------------------

Noot voor de redactie (niet voor publicatie): Wenst u meer inlichtingen, neemt u dan gerust contact op met Arjan Mauritz via [email protected] of (0342) 842 439 of kijk op www.vivenciatravel.nl.

Website: http://www.vivenciatravel.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular