(Persbericht) Het toch al flinke assortiment van EUgrowshop is nu nog groter. De nieuwe, speciale kweektenten van Secret Jardin zijn overcompleet, zorgvuldig samengesteld en klaar voor gebruik!

Zo is er bijvoorbeeld de Dark Room II, verkrijgbaar in twee maten. Deze koning onder de kweektenten is bekleed met gehamerd Mylar stof, met een hoog reflecterend vermogen. De Dark Room II is verder waterdicht en ondoordringbaar voor licht. Voor de afzuiging en ventilatie zijn de tenten uitgerust met buizen voor opknoping lichten en koolstoffilters.

Daarnaast maakt de Dark Street II zijn opwachting: een kwalitatief hoogstaande kweektent die uiteraard ook geen water en licht doorlaat. Deze betaalbare kweektent doet misschien qua lichtdichtheid net onder voor zijn broertje, de Dark Room II, maar compenseert dit volledig met zijn gunstige prijs/kwaliteitverhouding.

Daarnaast zijn er verschillende specials verkrijgbaar. Voor wie een gewone kweektent nog niet genoeg is, is er bijvoorbeeld de Dark Room Twin, met twee afneembare kweekruimtes. Deze tent kent drie mogelijke configuraties: vermeerdering op hoogte, vermeerdering op de grond. De tenten kunnen zelfs onafhankelijk van elkaar worden geplaatst.
Zij die liever hun moederplant willen dupliceren komen al snel uit bij de Dark Propagator: een all-in-1 vermeerderingstation. En als je zeker wilt zijn dat je plant kurkdroog wordt, is er de Dark Dryer, een droogtent met passieve lichtdichte luchtinlaat voor optimale circulatie van de lucht. Het moge duidelijk zijn: Secret Jardin biedt een assortiment kweektenten waar iedere kweker wat aan heeft. Kom ze snel bekijken op eugrowshop.eu!