Persbericht

MinuteMirth.NL is een snel groeiende webshop die zich toelegt op de import van tattoo style vintage T-shirts. Daarnaast brengt MinuteMirth.NL ook andere kledingstukken op de markt die aanslaan bij een steeds groter wordende doelgroep van onder meer bikers en tattoodragers. Net als in Amerika en Azië wordt deze kledingstijl steeds populairder in Nederland onder jongeren tussen de 20 en 35 jaar die dit soort designs graag dragen als casual wear. Om tegemoet te komen aan de wensen van deze groeimarkt biedt MinuteMirth.NL een zich voortdurend uitbreidend assortiment van vintage en tattoo style T-shirts en longsleeves, cargo pants en zwembroeken maar ook Shiroi Neko en Minute Mirth caps die volstrekt uniek zijn binnen Nederland.

Nieuwe T-shirts

Naast bestaande brands zoals de populaire Shiroi Neko, Minute Mirth en Sure T-shirts is de collectie onlangs uitgebreid met T-shirts van de merken Addiction Brand en Work.

Minute Mirth T-shirt Crazy ZwartAddiction Brand legt zich specifiek toe op prints die aanslaan bij de groeiende groep motorrijders, maar die ook in trek zijn bij andere liefhebbers van dit soort designs. Dat heeft geresulteerd in een aantal uiterst stoere Addiction T-shirts voor zowel vrouwen als mannen. De heren T-shirts van dit merk zijn tevens beschikbaar in de maat XL.

Work is een merk dat veel werkt met verfijnde Japanse motieven op een roomwitte ondergrond. Vooral fans van T-shirts met een Aziatische uitstraling komen bij deze collectie Work T-shirts aan hun trekken. Natuurlijk zijn er Work T-shirts voor zowel vrouwen als mannen.

Shiroi Neko, Minute Mirth en Sure. Uiteraard heeft MinuteMirth.NL eraan gedacht om de bestaande merken T-shirts uit te breiden met nieuwe prints. Het gaat hierbij dan voornamelijk om Sure T-shirts en longsleeves, maar ook bij de Minute Mirth en Shiroi Neko brands zijn er nieuwe T-shirts bijgekomen. Hierbij is rekening is gehouden met grotere maten, waardoor veel van de nieuwe modellen zijn uitgevoerd in XL.

Cargo pants

MinuteMirth.NL beschikte al over een serie gave cargo pants voor de lente en de zomer, maar ook aan deze collectie is een vijftal nieuwe modellen toegevoegd. De prints variëren van eenvoudig tot wat meer uitbundig. Minute Mirth en Shiroi Neko cargo pants vormen een heerlijke dracht tijdens warme dagen, dus deze uitbreiding is een welkome toevoeging aan het assortiment.

Zwembroeken

Minute Mirth Zwembroek Minnie MoeNaast cargo pants brengt MinuteMirth.NL ook vintage en tattoo style zwembroeken op de markt. De collectie Minute Mirth en Shiroi Neko zwembroeken heeft net een tikje meer uitstraling dan de zwembroeken die je normaal tegenkomt op het strand of in het zwembad. Nu de lente en de zomer er weer aan komt is het zeker de moeite waard om eens te kijken naar dit assortiment fraaie zwembroeken.

Caps

Een volslagen nieuw product in de stal van MinuteMirth.NL is het onlangs toegevoegde assortiment Shiroi Neko en Minute Mirth caps. Het zijn stuk voor stuk modellen met unieke prints die zeker zullen aanslaan bij het jongere publiek. De designs zijn voornamelijk gebaseerd op motieven uit comics en cartoons en passen uitstekend bij de andere tattoo style vintage kledingstukken van MinuteMirth.NL

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular