(EMEA Persberichten) Online-People is dà© nieuwe speler op de flexmarkt. Het bedrijf onderscheidt zich doordat vrijwel alle processen geautomatiseerd en web-based plaatsvinden. Online-People start deze maand met de dienst payrolling en met het werven van businesspartners: franchisenemers die het concept in hun eigen regio in de markt zetten. De diensten werving & selectie, uitzending en detachering gaan begin 2011 van start.

Dat ze bij Online-People grote ambities hebben, blijkt uit de groeidoelstellingen. Binnen vijf jaar wil het bedrijf een omzet behalen van 100 miljoen euro per jaar. Met 100 businesspartners wil Online-People tegen die tijd een landelijke dekking gerealiseerd hebben. Volgens de oprichters die overigens al eerder een succesvolle flexorganisatie van de grond tilden - gaat dat lukken omdat Online People haar organisatie 1-op-1 inricht op de online werkelijkheid van vandaag. De gevestigde orde in uitzendland zal deze slag aanzienlijk minder snel kunnen maken.

Sneller, eenvoudiger en dus voordeliger
Doordat alle processen eenvoudig en laagdrempelig via internet verlopen, kan Online-People veel sneller, eenvoudiger en voordeliger werken dan alle andere spelers in de flexmarkt. Zo hebben de businesspartners van Online-People geen fysieke kantoren en maken ze optimaal gebruik van social media. Gezellig kopjes koffie drinken bij een aardige intercedente in een duur pand is leuk, maar Online-People wil werkgevers deze kosten graag besparen.

Vernieuwingen
De digitale benadering is niet het enige waar de nieuwkomer zich mee onderscheidt. Ook inhoudelijk voert Online-People opvallende vernieuwingen door. Zo wordt er gewerkt met bijzondere voorwaarden, waarmee werkgevers flexwerkers veel langer aan zich kunnen binden.

Talentvolle businesspartners
De dienst payrolling is vanaf deze maand beschikbaar voor de markt. De andere diensten worden tot december 2010 nog uitvoerig getest. In de komende maanden werft Online-People een selecte groep talentvolle businesspartners; mensen met ervaring in de arbeidswereld, met ambitie en een ondernemende instelling. Zij zullen ieder in een eigen regio de diensten van Online-People in de markt gaan zetten.

Online-People is een concept van de People Capacity Group. Een groep gedreven ondernemers die hun sporen in de markt voor flexwerk hebben verdiend. De visie is gebaseerd op delen: van succes, van kennis en van enthousiasme.

www.online-people.nl