Een 21-jarige Wijchenaar is donderdagavond 9 juni in de Pauwelstraat meerdere keren met een mes in zijn hand gestoken bij een gewelddadige confrontatie met vier mannen die hem en zijn vriendin belemmerden door te lopen.

De Wijchenaar liep met zijn vriendin over de Pauwelstraat. Daar waren vier mannen, waarvan er à©à©n volgens de Wijchenaar zijn vriendin probeerden te pakken. Daar zei de Wijchenaar wat van en daarop ontstond een handgemeen. De Wijchenaar werd vervolgens geschopt en geslagen waarbij hij kwam te vallen. Ook werd met een mes in zijn arm en meermalen in zijn hand gestoken. Drie van de daders renden vervolgens weg, maar de vierde wist de Wijchenaar vast te houden. Vervolgens werd hij tegen zijn rug geschopt en zag hij zich genoodzaakt ook die man weer los te laten die daarna ook wegrende. De man is naar het ziekenhuis gegaan waar hij aan zijn hand geopereerd moest worden en waarbij zijn arm in het gips is gezet. De Wijchenaar heeft vrijdagmiddag 10 juni aangifte gedaan.

De politie beschikt over de volgende signalementen van de gewelddadige mannen.

Dader 1:
Vermoedelijk afkomstig uit een Oost-Europeesch land, gezet postuur, lengte ongeveer 1,75 meter, leeftijd tussen de 20 en 25 jaar, donker tot zwart lang haar dat hij in een paardenstaart droeg. Hij droeg een cremekleurige blouse.

Dader 2:
Ongeveer 1,80 meter lang, leeftijd ongeveer 16 of 17 jaar.

Dader 3:
Ongeveer 1,80 lang, leeftijd ongeveer 25 jaar, donker tot zwart kort haar, gekleed in een rood T-shirt. De man had een litteken vanaf zijn linkerlip recht naar beneden over zijn onderkaak.

Dader 4:
Hij had opvallend lang doorlopende bakkebaarden en droeg een blauw spijkerjack.
Vermoedelijk spraken de mannen elkaar aan in de Koerdische taal.

Bron: Politie Gelderland-Zuid