Persbericht

Huizen, 23 november 2012 - SAP heeft zijn plannen aangekondigd voor het SAP HANA Cloud Platform: een next-generation cloud-platform op basis van in-memory technologie. Als onderdeel van het SAP HANA Cloud Platform, introduceert het concern ook de beschikbaarheid van SAP NetWeaver Cloud: een op open standaarden gebaseerd platform voor het ontwikkelen van cloud-applicaties.
 
SAP heeft de eerste vijf wereldwijde NetWeaver Cloud-partners bekend gemaakt. Hiervan is NL for Business Consultancy uit Huizen de eerste officiële partner voor de Nederlandse markt. SAP ziet het bedrijf als een innovatieve partner, die alle kennis en kunde bezit om toepassingen te ontwikkelen op het nieuwe SAP HANA Cloud Platform. Daarnaast zal NL for Business ook het adviseren van organisaties op dit gebied voor zijn rekening nemen.
 
“De contacten met SAP rondom het SAP HANA Cloud Platform zijn al anderhalf jaar geleden ontstaan” aldus Robert Eijpe, Algemeen Directeur van NL for Business. “We hebben meegedaan aan de voorloper van de huidige oplossing, en meegewerkt aan het beta-programma” vervolgt Eijpe. “Verder hebben we de allereerste SAP CodeJam rondom NetWeaver Cloud georganiseerd”. Met de ondertekening van de partnerovereenkomst met SAP mag NL for Business zich officieel als eerste in Nederland SAP NetWeaver Cloud Applications partner noemen.
 
Over NL for Business
NL for Business, partner van SAP, is begin 2001 ontstaan vanuit de visie en marktbehoefte dat integratie van gebruikers, applicaties en bedrijfsprocessen de belangrijkste drijfveren zijn en blijven voor flexibele organisaties met een effectieve en efficiënte bedrijfsvoering. In de afgelopen jaren heeft NL for Business projecten verricht voor en bij de Top-100 organisaties van Nederland, altijd gebruikmakend van innovatieve, nieuwe technische mogelijkheden waarbij het creëren van meerwaarde voor haar klanten centraal staat.

Bron: EMEA Persberichten Publicatie Platform