Verkeersdeelnemers uit Hoorn, Den Helder en Schagen zijn woensdag door de politie in Noord Holland betrapt op het deelnemen aan het verkeer onder invloed van meer alchol dan wettelijk is toegestaan.

Woensdagavond werd een 36-jarige bestuurder van een bromfiets uit Hoorn door de politie aangehouden op de Mina Krusemanstraat in Hoorn. Bij controle bleek dat de man alcohol had gedronken. Hij blies 550 ug/l. Dat is 2,5 maal de toegestane hoeveelheid van 220 ug/l.

In de nacht van woensdag op donderdag werd een 46-jarige bestuurder van een personenauto uit Den Helder door de politie aangehouden op de Kanaalweg in Den Helder. Bij controle bleek dat hij alcohol had gedronken. Hij blies 790 ug/l. Dat is ruim driemaal de toegestane hoeveelheid. Het rijbewijs van deze bestuurder werd ingevorderd.

Donderdagmorgen werd een 70-jarige vrouw uit Schagen door de politie aangehouden op de Kievitlaan in Schagen. Zij reed daar met haar auto terwijl bleek dat zij alcohol had gedronken. Zij blies 475 ug/l. Dat is ruim tweemaal de toegestane hoeveelheid.

bron:Politie Noord Holland Noord

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular