(Persbericht) Hoofddorp - April, 2011 Norman een toonaangevend beveiligingsbedrijf dat beschermende producten biedt aan overheids-, enterprisenetwerken en beschermingsproducten biedt aan consumenten PC‘˜s / laptops, kondigt vandaag aan dat Barry van der Dong is aangesteld als Country Manager voor de Benelux.

Van der Dong heeft meer dan 25 jaar ervaring in sales management in de software- en beveiligingsindustrie.

à¢â‚¬Å“Norman is een toonaangevend security bedrijf in Nederland en de omringende landen en wij zien er naar uit hoe Barry de toenemende groei en de marktpositie verbetert in de regioà¢â‚¬ aldus Francois Tschachtli, Regional Vice President, Continental Europa.

Van der Dong brengt een brede ervaring met zich mee vanuit de software-industrie bij EMC waar hij de positie als Channel Sales Director bekleedde en vanuit de telecommunicatie-industrie, waar hij een senior account rol bij Tele2 had. Meest recent bekleedde van der Dong de positie van Senior Enterprise Account Director bij McAfee, waar hij verantwoordelijk was voor een aantal van hun grootste Enterprise accounts in Nederland.

à¢â‚¬Å“Wij zijn verheugd om Barry binnen ons team bij Norman te verwelkomen en zien de aankomende periode als een mooie, spannende fase voor onze beveiligingsbusiness in de Beneluxà¢â‚¬ Aldus Tschachtli.

Over Norman

Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Norman‘˜s proactieve antimalware oplossingen, inclusief malware analyse tools, netwerk beveiliging en endpoint protection, worden aangestuurd door de gepatenteerde Norman SandBox® technologie en wordt gebruikt door verscheidene aanbieders van beveiligingsoplossingen van over de gehele wereld.

Norman‘˜s kern antimalware bescherming voor clients, servers en netwerk beveiliging worden geleverd als product en service ontwikkeld om zakelijke communicatiestromen en bronnen, inclusief zakelijke en overheidsnetwerken en applicaties, remote werknemers, branche kantoren en extranetten te beschermen. Norman‘˜s oplossingen zijn beschikbaar via de Norman subsidiaries en een wereldwijd netwerk van partners. Voor meer informatie bezoek de Norman website: www.norman.nl

Voor overige informatie:
Marketing Norman
[email protected]