Sinds de begintijd van de PC houdt Norman zich al bezig met data recovery: het terughalen van verloren gewaande gegevens van mediadragers vanuit alle operating systems.
Eà©n van de grootste (S100) cleanrooms van Europa en ons gespecialiseerde personeel maken Norman data recovery tot de laatste strohalm wanneer gegevens teruggehaald moà©ten worden.

Als zich een beschadiging van de harde schijf voordoet, kan het verlies van gegevens kwalijke gevolgen hebben voor bijvoorbeeld de productie, het uitleveren van bestelde goederen, de boekhouding, de lopende projecten etc.

Norman heeft al 15 jaar ervaring met het oplossen van zulke lastige klussen. Met haar knowhow en data recovery hard- en software kan Norman binnen zeven uur na ontvangst van de beschadigde unit een oplossing presenteren: een gedetailleerd rapport van de schade, de gegevens die hersteld kunnen worden, de benodigde tijd, de kosten en het type gegevensdrager waarop de gegevens worden teruggeplaatst. Doorgaans zijn deze gegevens binnen vijf werkdagen terug!

Norman presenteert nu drie vernieuwingen in de recovery oplossingen:

1) Remote data recovery
Deze data recovery op afstand vindt plaats via een beveiligde modem- of internetverbinding. De recovery kan binnen een uur opgestart zijn, zelfs voor RAID 5-systemen waarbij à©à©n schijf fysiek beschadigd is.
2) Data recovery mogelijkheden voor VMware® en virtuele machines
Ondanks de geavanceerde opslagsystemen en back-ups komt gegevensverlies bij VMware® en virtuele machines regelmatig voor. Dit is dan vaak extra problematisch gezien de toegenomen hoeveelheid waardevolle gegevens op à©à©n systeem. Virtualisatie voegt een extra laag complexiteit toe aan de data recovery. Als er dan ook gegevensverlies optreedt in een virtuele machine, is het cruciaal om voor een data recovery provider te kiezen die ervaring heeft met VMware® data recovery.
3) Nieuwe analyse service niveaus en tarieven
Met een actiekorting tot maart 2010 van 60% biedt Norman - Hoofddorp ook nieuwe tarieven aan. Vraag deze op bij Norman.
"Met deze nog lagere drempel en geoptimaliseerde services biedt Norman haar klanten de mogelijkheid om ook in economisch moeilijke tijden verloren gegane gegevens terug te halen tegen een zeer aantrekkelijk tariefà¢â‚¬ aldus Marcel Amende, data recovery specialist bij Norman Data Defense Systems B.V. te Hoofddorp.

Als u meer informatie wilt ontvangen over de hierboven genoemde nieuwe diensten dan kunt u contact opnemen met ons team van data recovery specialisten Marcel Amende, Luciën van Tilborg en Peter Loock via telefoonnummer 023 78 90 233 of via e-mail: [email protected] Tevens kunt u deze, maar ook andere informatie uitgebreid nalezen op de website:
http://www.norman-datarecovery.nl of http://www.norman.nl