Hoofddorp, 2012 Norman, een toonaangevend netwerk security bedrijf, maakte bekend dat een samenwerkingscontract is ondertekend met KPN.
Norman Endpoint Protection, de Award-winnende Norman security-technologie beschermt voortdurend laptops, desktops en servers tegen de nieuwste malware, virussen en spyware en bevat de toonaangevende Norman SandBox®, DNA Matching en Norman Exploit Detection technologie om tegen nieuwe en onbekende malware en andere aanhoudende bedreigingen te beschermen.

De uitdaging
Er is weinig twijfel dat organisaties vandaag de dag hun IT-infrastructuur moeten beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen van hun bedrijfs-en klantgegevens. Met meer informatie die in en uit netwerken van een verscheidenheid van bronnen beweegt, is het risico op infectie van kwaadaardige software (malware) hoger dan ooit tevoren.
Malware aanvallen worden steeds schadelijker, wat resulteert in verminderde productiviteit, verlies van vertrouwelijke informatie, gespannen IT-middelen, verloren klanten en lagere omzet.

De oplossing: Advanced Endpoint Security Management Made Easy.
Met Norman Endpoint Protection, heeft u de vrijheid om u te concentreren op de groei van uw bedrijf terwijl u vertrouwt op uw Internet beveiliging. De Norman security-technologie beschermt voortdurend tegen de nieuwste malware, virussen en spyware.

Norman is de eerste ISV (Independent Software Vendor) die zich heeft verbonden aan KPN als hun software partner voor de Parallels van het cloud-applicatieplatform dat zal worden gebruikt om software te verstrekken aan hun IT-partners. Norman, KPN en Parallels hebben nauw samengewerkt om de overeenkomst en de engine beschikbaar te stellen.

Parallels is wereldwijd een marktleider op het gebied van virtualisatie-en automatiseringssoftware die het computergebruik optimaliseert voor consumenten, bedrijven en service providers op alle belangrijke hardware, het besturingssysteem en op de virtualisatie platformen.

"We zijn trots dat we het vertrouwen hebben van KPN, zodat we een groot cloud avontuur samen kunnen beginnen", zegt Barry van der Dong, Country Manager Benelux & Groot-Brittannië van Norman Data Defense Systems B.V.

Voor meer informatie over alle Norman security-oplossingen, ga naar: www.norman.com

Over Norman
Opgericht in Noorwegen in 1984, Norman is wereldwijd marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Proactieve antimalware oplossingen, inclusief malware analyse tools, netwerkbeveiliging en endpoint protection, worden aangedreven door de gepatenteerde Norman SandBox® technologie en worden gebruikt door security-oplossingen providers over de hele wereld.

Uniforme Norman antimalware bescherming voor clients, servers en netwerkbeveiliging worden geleverd als producten en diensten en worden ontworpen om zakelijke communicatie en bronnen, zoals bedrijven en overheidsnetwerken en applicaties, remote werknemers, filialen en extranetten te beschermen. Norman's oplossingen zijn verkrijgbaar via Norman dochterondernemingen en een netwerk van wereldwijde partners.

Norman Data Defense Systems B.V.
E-mail: [email protected]
Tel.: +31 (0)23 78 90 222

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular