Norman Data Defense Systems, innovator van proactieve antimalware oplossingen, kondigt aan dat Norman Antivirus (Windows 32-bits) voor Microsoft Windows 7 geslaagd is voor de ICSA Labs Antivirus cleaning test dit nadat Norman al geslaagd was op het onderdeel detecteren, identificeren en voorkomen van self-replicating malware.

Om het ICSA Labs Antivirus certificaat te behalen heeft Norman‘˜s Antivirus voldaan aan alle criteria voor het verwijderen van malware op desktops en servers inclusief het verwijderen van à¢â‚¬Å“in-the-wildà¢â‚¬ virussen van geïnfecteerde bestanden en sectoren. Norman heeft moeten aantonen dat ze in staat is om virussen te kunnen verwijderen zonder de data of functionaliteit zoals deze dienst deed voor de infectie, terwijl er geen false positives worden gemeld. Norman voldoet ook aan de criteria om in staat te zijn de resultaten van virus-detectie pogingen in kaart te brengen.

à¢â‚¬Å“Norman verplicht zich veiligheidsproducten te leveren die nieuwe populaire platforms te beschermen. Dat wordt nagekomen en werd nog eens benadrukt door het behalen van de certificering van het ICSA Labs Anti-Virus programma voor detecteren van malware op Windows 7 machines. Door eveneens de certificering te behalen van de cleaning criteria door hetzelfde ICSA Labs bewijst nog eens dat wij onze (eind)gebruikers op een veilige wijze kunnen laten doorwerken na een infectie. Het biedt de gebruikers een à¢â‚¬Å“schoonà¢â‚¬ systeem nadat de Norman security oplossingen zijn geïnstalleerd op het nieuwe Windows 7 operating system. Ondanks het feit dat Windows 7 de beveiligingen heeft aangescherpt blijven de bedreigingen om een een up-to-date
remedie vragen. Mede door deze certificeringen wordt Norman erkend als dà© aanbieder van veilige omgevingen voor systemenà¢â‚¬Å“ zegt Jan van Wissen, Product Manager, Norman Data Defense Systems B.V.

à¢â‚¬Å“Het ontvangen van zowel de detectie als de cleaning certificeringen toont des te meer aan dat Norman de juiste totale oplossing kan bieden,à¢â‚¬ zegt Andrew Hayter, anti-malcode program manager, ICSA Labs.
ICSA Labs werkt nauw samen met leveranciers van producten en gebruikers uit het bedrijfsleven om degelijke, up-to-date teststandaards voor antivirus producten te ontwikkelen. Cleaning zal altijd deel uit maken van deze standaarden. De certificering biedt doorlopende zekerheid op veiligheidsproducten, met als hoger doel eindgebruikers goed geïnformeerd te krijgen om goede aankoopbeslissingen kunnen nemen voor hun bedrijven.

Norman heeft diverse certificaten gehaald voor producten zoals Norman Endpoint Protection, Norman Network Protection en Norman Virus Control. De test uitgevoerd door bedrijven zoals ICSA Labs is een belangrijke selectie voor productkwaliteit. Norman verplicht zich zulke activiteiten te continueren.

Beschikbaarheid
Norman Security Suite is beschikbaar via onze resellers. Voor meer informatie over het product en over de prijzen, neem s.v.p. contact op met uw dichtstbijzijnde Norman vestiging of bezoek de website: www.norman.nl

Klanten die een 30 dagen probeerversie willen downloaden van Norman Security Suite kunnen de terecht op de volgende webpagina: http://www.norman.com/downloads/trial_registrations/58627/

Voor meer informatie, neem s.v.p. contact op met:
Jan van Wissen, Product Manager,
[email protected]

ICSA Labs
ICSA Labs is een onafhankelijke divisie van Verizon Business, een onderdeel van Verizon Communications (NYSE:VZ). ICSA Labs biedt testen en certificeren van security producten, onafhankelijk van de leverancier, voor honderden top security verkopers op de wereld. Bedrijven vertrouwen op ICSA Labs voor geautoriseerde en objectieve keuringen van producten op het gebied van naleving en betrouwbaarheid.