Oslo, Noorwegen, 18 maart 2009 Norman ASA kondigt vandaag de public Beta aan van Norman Endpoint Protection, de volgende generatie beveiligingsoplossing voor ondernemingen en bedrijven. Endpoint Protection omvat de meest geavanceerde en innovatieve proactieve bescherming die op dit ogenblik beschikbaar is op de markt.

De nieuwe Norman Endpoint Protection (NPRO) is een uitgebreide beveiligingsoplossing voor bedrijven en ondernemingen die proactieve bescherming biedt tegen het toenemend aantal bedreigingen zoals virussen en andere soorten malware.
Doelgerichte malware aanvallen veroorzaken in toenemende mate grote schade, wat resulteert in verminderde productiviteit, verlies van vertrouwelijke informatie, overbelaste IT bronnen, verlies van klanten en lagere inkomsten. Dit soort bedreigingen hebben een sterke proactieve verdediging nodig, omdat het meestal nieuwe malware betreft die nooit eerder gezien werd.

Norman Endpoint Protection is een IT beveiligingsysteem dat tegemoet komt aan deze beveiligingsuitdagingen. Het biedt bescherming voor de criminele doelwitten van morgen, zoals laptops, desktops en servers. Om aan de hoge eisen op het gebied van bescherming tegen kwaadaardige acties te kunnen voldoen is het alom gewaardeerde proactieve antimalware defensiesysteem, aangedreven door Norman SandBoxtm en DNA Matching techniek, goed uitgevoerd.

à¢â‚¬à…“Norman Endpoint Manager is ontwikkeld en ontworpen in nauwe samenwerking met onze klanten en partners en gebaseerd op uitgebreide testen en waardevolle feedback. De inbreng van klanten en onze research tonen aan dat de IT afdelingen vragen meer om proactieve, bredere en gemakkelijk te beheren beveiligingsoplossingen tegen doelgerichte malware aanvallen dan ooit tevoren. We zijn trots en verheugd dit beta programma te introduceren aan onze partners en klanten. Norman Endpoint Protection is ontwikkeld om tegemoet te komen aan de kritische vraag en het levert een uitgebreide, geïntegreerde beveiligingsoplossing die een krachtige bescherming biedt tegen spyware samen met virussen, wormen en trojaanse aanvallen, zegt Are Fà¸llesdal Tjà¸nn, CTO Norman.

Bij deze beta is ook Norman DNA Matching inbegrepen, de nieuwe en proactieve technologie en methodiek van Norman om het virusprofiel te identificeren van allerlei soorten kwaadaardige programma´s. Onderdelen van virussen die zijn overgenomen of die opnieuw worden gebruikt, worden herkend in nieuw malware. Dat zorgt voor een unieke proactieve bescherming tegen zowel bekende als onbekende bedreigingen.

Met deze uitvinding in Norman Endpoint Protection bevestigt en versterkt Norman zijn positie als de toonaangevende leverancier van proactieve technologie in de beveiligingsindustrie.

Beschikbaarheid van de beta.
Op dit ogenblik kunnen klanten de evaluatie van Norman Endpoint Protection beginnen door de software te downloaden van: http://www.norman.com/Download/Beta_versions/55922/

Voor nadere informative, neem s.v.p. contact op met:
Jan van Wissen, Product Marketing, +31 (0) 23 78 90 222
Audun Là¸demel, VP Marketing and Business Development, +47 934 46 531

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular