(Persbericht) Norman ASA, toonaangevend data beveiligingsbedrijf, biedt voor overheden, netwerkomgevingen van grote organisaties, MKB netwerken en consumenten producten en services om optimale bescherming te bieden tegen kwetsbaarheden en kwaadaardigheden in software programmatuur. Norman vermeldt vandaag dat het Swiss IT Reseller magazine Norman benoemd heeft tot nummer 1 softwareleverancier in Zwitserland.

Norman ontving deze vermelding en bleef daarmee alle competitie en andere leidinggevende merken, zoals bijvoorbeeld Apple en Microsoft, và³à³r.

à¢â‚¬Å“Norman streeft ernaar om de partners en resellers een uitgebreide selectie van de superieure beveiligingsoplossingen en tegelijkertijd de best mogelijke klantenservice te biedenà¢â‚¬, zegt Mike Gasser, Norman‘˜s country manager voor Zwitserland. à¢â‚¬Å“Wij staan geheel in dienst van onze partners en resellers en bedanken hen voor het vertrouwen.à¢â‚¬Å“

à¢â‚¬Å“Norman‘˜s focus ligt op technische innovatie en het voorzien in klantbehoefte in Europa, Noord-Amerika en via ons wereldwijde partner netwerkà¢â‚¬ zegt Torgny Gunnarsson, Norman‘˜s CEO & President. à¢â‚¬Å“Wij zijn een snel oprukkend bedrijf in de beveiligingsmarkt.à¢â‚¬

Norman biedt een uitgebreid en een compleet beveiligings portfolio van oplossingen inclusief een antimalware beveiligingspakket, e-mail bescherming en endpoint oplossingen voor de particulier, ondernemings- en overheidscomputers, netwerk bescherming, application en device control, geautomatiseerde patch en remediation en biedt de industrie marktleidende malware analyzers die gebruikt worden door netwerk operators, grote organisaties, overheden, militaire instanties en beveiligingsagentschappen.

Voor meer informatie neem contact op met:
Audun Là¸demel, VP Marketing and Business Development, +47 934 46 531 (Engelstalig).

Over Norman ASA
Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo - Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools.

Norman biedt als technologisch leverancier- proactieve antimalware technologie die wereldwijd wordt gebruikt in verschillende beveiligingsoplossingen en services zoals malware analyse tools, netwerk beveiliging en Endpoint bescherming. Norman‘˜s proactieve antimalware oplossingen worden gedreven door de gepatenteerde technologie: de Norman SandBox®.

Norman‘˜s antimalware bescherming voor clients, servers en netwerkbeveiliging worden geleverd als product en als service ontwikkeld om bedrijfscommunicatie en resources, inclusief zakelijke- en overheidsnetwerken & applicaties, remote werknemers, branche kantoren en extranet te beschermen.