(Persbericht) Norman kondigt de beschikbaarheid aan van Online Backup voor consumenten PC‘˜s. Daarmee levert het veilige en betaalbare opslag met flexibele toegang vanaf PC, Mac en mobiele platformen, waaronder Android en Apple iOS-apparaten.

Norman Online Backup wordt verkocht via de Norman webshop in 20GB, 100GB en in een versie met ongelimiteerde opslag. Bestaande Norman Security-klanten krijgen een 60-dagen gratis trial / probeerversie (ongelimiteerde opslag) aangeboden. Ga voor de aanschaf van Norman Online Backup naar: www.norman.nl

Onderzoek van Norman toont aan dat een derde van de computergebruikers toegeeft bestanden te verliezen en meer dan een op de vijf gebruikers maakt nooit een back-up, ook al is de waarde van de gegevens op een computer - onvervangbare familiefoto's, muziek en persoonlijke gegevens - groter dan de waarde van de computer zelf. Secure Online Backup oplossingen zijn steeds populairder, omdat hardware back-up apparatuur kwetsbaar is voor fouten en storingen net zoals de computer zelf.

"Met Norman Online Backup kan de consument eenvoudig en kosteneffectief toegang tot bestanden krijgen, waar en wanneer ze nodig zijn," zegt Audun Lodemel, vice president, Marketing bij Norman ASA.
"Werk- en schooldocumenten of foto's die opgeslagen zijn op bijvoorbeeld de Macintosh thuis, kunnen zonder moeite worden geopend op de werklocatie of op de Windows schoolcomputer en kunnen gemakkelijk worden weergegeven op de Android smartphone of het iOS mobiel apparaat. Video- en muziekbestanden die bewaard worden op een apparaat kunnen direct beschikbaar worden gemaakt op een ander apparaat."

Norman Online Backup kenmerken zijn onder andere:
à¢â‚¬¢ Voor Microsoft Windows en Mac OS X
à¢â‚¬¢ Mobiele toegang tot bestanden, via Android, iPhone, iPad en iPod Touch
à¢â‚¬¢ Bestanden delen met een enkele muisklik
à¢â‚¬¢ Meerdere computers kunnen opslagruimte delen
à¢â‚¬¢ Snelle en eenvoudige installatie met automatische of geplande back-up
à¢â‚¬¢ Download alle bestanden als een zip file voor moeiteloze opslag
à¢â‚¬¢ Continue back-up na elke verandering in een bestand
à¢â‚¬¢ Haalt verwijderde bestanden tot maximaal 30 dagen terug
à¢â‚¬¢ Archief bestanden online opslaan om ruimte op de harde schijf te besparen

à¢â‚¬Å“Veel consumenten maken zich zorgen over verloren waardevolle data maar doen er vervolgens niets aan,à¢â‚¬ Aldus Lodemel. à¢â‚¬Å“Met Norman Online Backup is het opslaan van waardevolle gegevens nog nooit zo eenvoudig en betaalbaar geweest. Vooral tijdens de feestdagen, onderneem nu actie om uw waardevolle digitale gegevens te beschermen.à¢â‚¬

Voor informatie over Online Backup en alle Norman beveiligingsoplossingen, ga naar: www.norman.nl.
Om gratis malware van uw PC te verwijderen ga naar: http://www.norman.com/support/support_tools/malware_cleaner/nl

Over Norman
Norman ASA is in 1984 opgericht in Oslo Noorwegen en een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Norman‘˜s proactieve antimalware-oplossingen, inclusief malware analyse tools, netwerkbeveiliging en Endpoint Protection, worden aangestuurd door de gepatenteerde Norman SandBox® technologie en worden gebruikt door aanbieders van beveiligingsoplossingen over de gehele wereld.

Norman‘˜s kern van antimalware bescherming voor clients, servers en netwerkbeveiliging wordt geleverd als product en als service, ontwikkeld om zakelijke communicatiestromen en bronnen, inclusief zakelijke overheidsnetwerken en applicaties, remote werknemers, branche kantoren en extranetten te beschermen. De oplossingen van Norman zijn beschikbaar via de subsidiaries en een wereldwijd netwerk van partners.

Voor meer informatie bezoek de Norman website: www.norman.nl

Voor overige informatie:
Norman Data Defense Systems BV
Marketing Norman
[email protected]
T: +31 (0)23 78 90 222