Norman, toonaangevend ontwikkelaar van proactieve antimalware oplossingen, heeft vandaag de release van Norman Endpoint Protection en Endpoint Manager aangekondigd voor bedrijven en organisaties. Deze krachtige en ongeëvenaarde nieuwe generatie beveiligingsoplossing maakt gebruik van Norman DNA Matching, Norman Exploit Detection en Norman SandBox®, de beste proactieve technologie ter wereld om bedrijven te beschermen.

Norman Endpoint Protection, het nieuwe security vlaggenschip van Norman, geldt als voorbeeld van de betere manier waarop bedrijven zich proactief kunnen beschermen tegen doelgerichte en gemengde aanvallen. Norman Endpoint Protection beschermt de data infrastructuur van de klanten tegen de dagelijkse stroom van talloze malware aanvallen, uitgevoerd door cyber criminelen.

Norman Endpoint Protection is speciaal ontwikkeld om zowel aan de veiligheidseisen van kleine bedrijven tegemoet te komen, waarbij een eenvoudige totaaloplossing om te installeren, inzetten en beheren wordt vereist, als om aan de behoeften van grote ondernemingen met hun complexe omgevingen te voldoen.

Norman Endpoint Protection is ontworpen voor grote prestaties en lage systeembelasting door het gebruik van systeembronnen te optimaliseren, zodat bedrijven hun bezigheden gewoon kunnen blijven uitvoeren. Door diverse handige instellingen kunnen de systeembeheerders het risiconiveau schalen naar de aard van de infrastructuur van het bedrijf zodat er alleen belangrijke en noodzakelijke waarschuwingen en alarmberichten gegenereerd worden.

Het beheerprogramma dat is inbegrepen, wordt gebruikt om de security infrastructuur te managen. Dit krachtige beheerprogramma controleert en beheert de endpoint security en heeft een intuïtieve web based interface en is uitgevoerd met rapportage mogelijkheden en een unieke discovery technologie. Dit wordt geregeld door slimme antimalware cliënts die geïnstalleerd zijn op servers, desktop computers en mobiele units en welke een proactieve malwarebescherming bieden om mede door sniffing van het netwerk nieuwe en onbekende devices in het netwerk rapporteren.

Met de krachtige motor van de nieuwe Norman Endpoint Manager, die gebaseerd is op policies, kan men gemakkelijk endpoints instellen en uitrollen over de gehele infrastructuur van de klant. Een ingebouwde policy-tool stelt de beheerder in staat om op ieder moment het gewenste beveiligingsniveau te verzorgen voor groepen van cliënts. De risiconiveaumeter en het status overzicht presenteren in à©à©n oogopslag de status van de security. Hiermee kunnen organisaties met Norman Endpoint Protection vertrouwen hebben in hun beveiliging en zich richten op hun core business.

à¢â‚¬à…“Norman is opgetogen en trots Norman Endpoint Protection te presenteren. Door te luisteren naar de security behoeften van onze partners en klanten heeft Norman fundamenteel belangrijke input verkregen om ons te begeleiden in de ontwikkeling van Norman Endpoint Protection,zegt Trygve Aasland, President en CEO van Norman ASA. à¢â‚¬à…“We zijn ervan overtuigd dat de proactieve capaciteit van Norman Endpoint Protection en de eenvoud en het gemak om er mee te werken, onmiddellijk van grote waarde voor onze klanten zal zijn.

à¢â‚¬à…“Partners en IT managers hebben ons gevraagd om effectieve oplossingen tegen e-crime. IT-afdelingen hebben behoefte aan een hoog beschermingsniveau in een pakket dat gemakkelijk in te zetten en te beheren is en dat een beperkte systeembelasting heeft dat is precies waar Norman Endpoint Protection over gaat,zegt Francois Tschachtli, VP Sales, Norman ASA.

Kenmerken en voordelen van Norman Endpoint Protection:

* Proactieve technologiën bieden bescherming tegen onbekende bedreigingen voor laptops, desktops en servers.
* Gebruiksvriendelijk beheerprogramma met risico-niveaumeter biedt in een oogopslag de security status van het netwerk.
* Gemakkelijk te installeren, in te zetten en te beheren.
* Automatische toewijzing van een cliënt aan de juiste policy
* Passive discovery technologie zorgt voor een geringe overhead in netwerkverkeer
* Endpoint Antimalware om desktops, laptops en servers te beschermen
* Uitgebreide opschoon functionaliteit
* Ongeëvenaarde proactieve technologie is inbegrepen. Norman SandBox®, Norman DNA Matching en Norman Exploit Detection houden de endpoints resistent tegen de dagelijkse toevloed van nieuwe malware
* Network Admission Control (NAC)
* Ondersteuning voor 3rd party management systemen via email, SNMP, SMS, Syslog of Eventlog.

Prijzen en beschikbaarheid

Norman Endpoint Protection en manager is vanaf heden beschikbaar. Neem voor meer informatie over prijzen contact op met ons kantoor in Hoofddorp of bezoek ons op www.norman.nl

Voor meer informatie, neem a.u.b. contact op met:
Michael Theuerzeit, Product marketing Norman Benelux
(0) 23 78 90 222, [email protected]
Jan van Wissen, Product marketing Norman Benelux
(0) 23 78 90 222, [email protected]

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular