Eenvoudig te gebruiken, Cloud-gebaseerde e-mailbeveiliging, websurfing en Back-up

Hoofddorp, 5 juni 2012 - Data beveiligingsbedrijf Norman Data Defense Systems B.V. kondigt Norman Online Protection (N.O.P.) aan, een high performance SaaS oplossing voor snel en gemakkelijk gebruik van Cloud-gebaseerde beveiligde e-mail, veilig surfen op het web en veilige online back-up.

Norman‘˜s Cloud gebaseerde service biedt bescherming tegen malware voor e-mail communicatie en surfen op het web om malware en andere bedreigingen te stoppen voordat ze de netwerken van organisaties bereiken. De service staat buiten het bedrijfsnetwerk en vereist geen software of hardware installatie.

Norman‘˜s Online Protection bestaat uit drie diensten: Norman SecureTide, Norman SecureSurf en Norman Online Backup.

Norman SecureTide is een volledig beheerde e-mailbeveiliging, waardoor tot 99% van de ongewenste e-mail wordt geschoond voordat zij het gebruikersnetwerk bereiken. Het is een krachtige en flexibele service die organisaties van elke omvang in staat stelt om e-mailcommunicatie te beheren met de meest geavanceerd mogelijke bescherming. Deze kostenbesparende service wordt continu 2.000 - 4.000 keer per dag voor de grootst mogelijke bescherming.

Norman SecureSurf is een security service voor alle organisaties waarin bedrijfsnetwerk beschermd wordt tegen web-based malware aanvallen en gebruikers tegen ongewenste aanstootgevende inhoud beschermt. Met SecureSurf, worden websites die bekend staan om kwaadaardige inhoud te hebben automatisch geblokkeerd. Daarnaast kan de service beleidsinstellingen instellen om het juiste surfgedrag te bepalen en de productiviteit te verbeteren. In tegenstelling tot andere web-filtering services waarbij surfen de web prestaties remmen door het gebruik van een proxy-server, SecureSurf ´s DNS-lookup-engine bepaalt direct de veiligheid en de geschiktheid van een site op basis van detectie technologie en vooraf ingesteld beleid.

Norman Online Backup is een service voor kleine bedrijven, thuiskantoren en de consument. Norman Online Backup biedt toonaangevende veilige en betaalbare opslag met flexibele toegang van PC-en Mac-en mobiele platformen, waaronder Android en Apple iOS-apparaten.

Onderzoek toont aan dat meer dan een op de vijf gebruikers nooit een back-up maakt, ook al is de waarde van de gegevens op een computer - onvervangbare bestanden en persoonlijke gegevens groter dan de waarde van het product zelf. Veilig online back-up oplossingen krijgen steeds meer de voorkeur omdat de hardware back-up apparatuur kwetsbaar zijn.

Voor meer informatie over Norman Online Protection beveiligingsoplossingen, ga naar: http://www.norman.com/business/online_protection/nl

Voor gratis malware opschonen, ga naar:
http://www.norman.com/support/support_tools/malware_cleaner/nl

Over Norman
Norman is in 1984 opgericht in Oslo, Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Norman biedt malware analyzers, network security en endpoint protection oplossingen. Deze en meer oplossingen van Norman zijn beschikbaar via de subsidiaries en een wereldwijd netwerk van partners. Voor meer informatie bezoek de Norman website: www.norman.nl

Meer informatie:
Norman Marketing
[email protected]
T.: 023 78 90 222