Norman heeft de release van de nieuwe Norman Security Suite bekend gemaakt, met daarin een nieuwe en verbeterde gebruikers interface en nieuwe antispam bescherming. De krachtige antispam module houdt de inbox vrij van ongewenste email. De nieuwe suite bevat innovatieve technologieën om gebruikers te beschermen tegen nieuwe ontwikkelende dreigingen.

Met gemiddeld zo‘˜n 30.000 nieuwe malware samples welke elke dag gevonden en verwerkt worden, is een krachtige preventieve bescherming benodigd. Norman Security Suite is een complete beveiligingsoplossing, speciaal ontwikkeld om het alsmaar groeiende aantal Internet dreigingen te bestrijden, waarmee gebruikers elke dag weer te maken hebben. Adobe producten en sociale netwerken als Twitter en Facebook zijn erg kwetsbaar voor hijacking en worden tegenwoordig omgebouwd tot malware verspreidingsmechanismen.

Norman Security Suite is een krachtige bescherming tegen Internet dreigingen zoals virussen, wormen, trojans, spyware en hackers. Verbeteringen in de antimalware scannertechnologie beschermen tegen nieuwe malware, die verspreid wordt via kwetsbaarheden in populaire applicaties en bestandsformaten. Misbruik van zulke kwetsbaarheden vormen een steeds populairdere manier om kwaadaardige programma‘˜s te verspreiden. Norman Exploit Detectie -een nieuwe beschermingslaag ontwikkeld door Norman- adresseert deze verspreidingsvector.

De nieuwe krachtige antispam module filtert ongewenste en frauduleuze e-mails uit de inbox. Met de nieuwe antispam engine en een detectiegraad van ruim 98%, worden ongewenste, frauduleuze en phishing e-mails gestopt, terwijl de gewenste mail ongehinderd wordt doorgelaten. Gebruikers kunnen eenvoudig à¢â‚¬Å“witteà¢â‚¬ en à¢â‚¬Å“zwarteà¢â‚¬ lijsten aanmaken met e-mailadressen waarvan zij e-mail willen ontvangen, alsook welke inhoud de e-mailcliënt door mag laten.

De nieuwe intuïtieve gebruikersinterface maakt Norman Security Suite eenvoudig in gebruik. De interface helpt gebruikers continue geïnformeerd te blijven over beveiligingsstatus en beveiligingszaken die zij elke dag online ondervinden. Zodra beveiligingsincidenten of instellingen in de suite aandacht van de gebruikers nodig hebben, kan de gebruiker in à©à©n oogopslag zien, in de nieuwe beveiligingsstatus en activiteiten samenvatting, wat de ´health status‘˜ van het systeem is.

à¢â‚¬Å“Norman Security Suite maakt het eenvoudig beschermd te blijven tegen de overvloed aan nieuwe dreigingen. Het is een solide en complete beveiligingsoplossing, gebaseerd op de beste technologieën en de waardevolle feedback van onze klanten. Met significante performanceverbeteringen en onze nieuwe antispam module geven we onze klanten de meest complete beveiligingsoplossing in de marktà¢â‚¬, zegt Hans Mooren, Managing Director van Norman Data Defense Systems - Benelux.

De nieuwe en verbeterde eigenschappen van Norman Security Suite

* Antispam module stopt ruim 98% van alle spam
* Beheermogelijkheden voor het aanmaken van à¢â‚¬Å“witteà¢â‚¬ en à¢â‚¬Å“zwarteà¢â‚¬ lijsten, waardoor de gebruiker volledige controle heeft over van wie e-mail toegestaan wordt
* Nieuwe, verbeterde en gebruikersvriendelijke interface
* Gedetailleerde beveiligingsstatus en activiteiten rapporten
* Norman DNA Matching - een nieuwe technologie voor identificatie van gekopieerde kwaadaardige programma‘˜s via hergebruikte viruscode
* Norman Exploit Detection detecteren en adresseren van kwetsbaarheden in populaire applicaties en bestandsformaten
* Effectieve Web Content Protection beschermt tegen ongewenste inhoud op Internet.

De Norman Security Suite bevat Norman‘˜s prijswinnende technologieën zoals de Norman SandBox®, Norman Exploit Detection en Norman DNA Matching, voor proactieve detectie en voldoet daarmee aan de steeds complexer wordende beveiligingsuitdagingen van vandaag.

Beschikbaarheid

Norman Security Suite is beschikbaar via de Norman Webshop, maar ook via de geselecteerde partners in het land. Wilt u meer informatie, neem dan contact op met Norman, www.norman.nl

Website: http://www.norman.nl

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular