Evalueer de uitgebreide Threat Management oplossingen van Norman op de Black Hat-conferentie 2012

Hoofddorp - juli 2012 Norman, een wereldwijde marktleider op het gebied van malware analyse-oplossingen voor Large Accounts, dienstverleners en de overheid kondigt de nieuwste versie van de krachtige Malware Analyzer G2-platform aan als onderdeel van de uitgebreide Norman Geavanceerde Threat Management beveiligingsoplossing.

Norman Malware Analyzer G2 biedt analisten de grootste flexibiliteit, de nieuwste geautomatiseerde analyse-instrumenten en is ontworpen om dieper te onderzoeken en sneller te analyseren dan alle concurrerende platformen. Samen leveren deze de best beschikbare ROI (Return on Investment).

Malware Analyzer G2 versie 3 biedt:

à¢â‚¬¢ Meerdere IntelliVM modules, zodat een breed scala aan malware parallel te inspecteren is
à¢â‚¬¢ Ondersteuning voor meerdere besturingssystemen, applicaties en bestandstypen voor een
verbeterde flexibiliteit
à¢â‚¬¢ De mogelijkheid om vrijwel elke Windowsapplicatie of elk bestand te analyseren
à¢â‚¬¢ IntelliVM bevat plug-ins in Python scripts voor snelle ontwikkeling en uitbreiding van elke
analyse
à¢â‚¬¢ De oprichting van de Norman Malware Analysis G2 gemeenschap is de plek waar Norman
analisten, klanten en partners snel plug-ins delen om de meest uitdagende geavanceerde
aanhoudende dreigingen van de dag aan te pakken
à¢â‚¬¢ De enige open patterns capability in de industrie, waar analisten het proces kunnen bewerken
en aanpassen, gebaseerd op de dreiging
à¢â‚¬¢ Een verbeterde, volledig geëmuleerd Norman SandBox® analyse module, verkozen tot
"meest innovatieve technologie" door een prestigieus internationaal panel van
beveiligingsexperts
à¢â‚¬¢ De meest krachtige data mining-en dreigingsanalyse mogelijkheden in de industrie
à¢â‚¬¢ Een schaalbare architectuur, waardoor tienduizenden bestanden per dag geanalyseerd
kunnen worden.

Norman's oplossing is in de industrie het enige malware analyse framework dat beschikbaar is om Hybrid Sandboxing analyses te maken. Hybride Sandboxing betekent dat analisten verdachte malware samples laten controleren door de bekroonde geëmuleerde Norman SandBox®, en tegelijkertijd wordt de code geanalyseerd in de gevirtualiseerde IntelliVM modules. Dagelijkse ervaring leert dat code die niet als verdacht wordt beschouwd in een virtuele omgeving, heel goed schadelijk kan zijn bij inspectie in een geëmuleerde Microsoft Windows omgeving.

Als onderdeel van haar uitgebreide Norman Advanced Threat Management-oplossing, heeft Norman ook de beschikbaarheid aangekondigd van haar innovatieve Norman Network Threat Discovery met de Advanced Threat Discovery Engine. Netwerk Threat Discovery is beschikbaar als een geautomatiseerde security appliance die optioneel kan worden geïntegreerd in de Norman Malware Analyzer G2 architectuur.

De Netwerk Threat Discovery (NTD) appliance is een cyberaanval ontdekkingssysteem dat zich in de perimeter van het netwerk bevindt en automatisch kwaadaardige bestanden detecteert en verzamelt die door traditionele beveiliging zijn geglipt. In samenwerking met Norman's Malware Analyzer G2, bepaalt de NTD appliance de mate van risico van verdachte bestanden en alarmeert de security organisatie voor een potentieel probleem. Deze bestanden kunnen dan vervolgens geanalyseerd worden door de geautomatiseerde Malware Analyzer G2.

In een risicovolle omgeving, bij grote bedrijven, dienstverleners en overheidsinstellingen kunnen dagelijks 100.000 kwaadaardige bestanden zijn, Norman's Analyzer heeft de schaalbaarheid en de informatie om bij te blijven terwijl analisten een eenvoudig te gebruiken web-based beheer- en netwerkconsole wordt geboden die de nodige aanpasbare technische en uitvoerende rapporten levert. De oplossing is plug and play en aanpasbaar aan elke behoefte met RESTful API's die flexibiliteit geven voor integratie met bestaande analyse labs, honeypots en andere systemen.

"Binnen het geavanceerde Norman Threat Management framework is de geautomatiseerde Malware Analyzer G2 zo krachtig ontwikkeld dat het kan worden geconfigureerd om de meest urgente security vraagstukken waar ondernemingen of overheidsinstellingen vandaag de dag mee kampen, op te lossen", zegt Michael Theuerzeit, Security Consultant & Productmarketing Manager bij Norman. "In tegenstelling tot concurrerende oplossingen die beschikbaar zijn, bieden wij analyse middelen en de controle die ze nodig hebben om effectief op te treden in de huidige wereld van geavanceerde en aanhoudende bedreigingen."

Meer informatie over Norman Malware Analyzer G2 op Black Hat USA 2012, Las Vegas, 25 juli-26 juli, stand 319. Voor het maken van een afspraak, kunt u contact opnemen [email protected]

Voor meer informatie over Norman Malware Analyzer, ga naar www.malwareanalyzer.com
Voor meer informatie over alle Norman security-oplossingen, gaat u naar www.norman.nl

Over Norman
Norman is in 1984 opgericht in Oslo, Noorwegen en is een marktleider en pionier in proactieve beveiligingsoplossingen en forensische malware tools. Miljoenen gebruikers vertrouwen op de Norman oplossingen zoals bijvoorbeeld netwerkbeveiliging, endpoint beveiligingsoplossingen en malware analyse tools, om hun waardevolle data te beschermen. Norman biedt als technologisch leverancier- proactieve antimalware technologie die wereldwijd wordt gebruikt door verschillende beveiligingsoplossingen en services. Norman‘˜s proactieve antimalware oplossingen worden gedreven door gepatenteerde technologie: de Norman SandBox®.

Middels haar technologieplatform levert Norman antimalware bescherming voor clients, servers en netwerkbeveiliging. Deze producten en oplossingen zijn ontwikkeld voor de bescherming van zakelijke communicatie en bronnen, inclusief bedrijfsnetwerken en applicaties, thuiswerkers, bijkantoren en extranet. Norman‘˜s oplossingen zijn verkrijgbaar via de Norman dochterondernemingen en een wereldwijd partnernetwerk. Het hoofdkantoor is gevestigd in Noorwegen en heeft Europa en Amerika als primaire markten.

Voor meer informatie:

Norman Data Defense Systems BV
Marketing Norman
[email protected]
+31 (0)23 789 02 22

Bekijk ook deze populaire persberichten

Trending

Popular